Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dodi to dobrze, ze z małą nic powaznego. A apetyt na rosołek bardzo dobrze prognozuje. O pazurki sie nie martw. Pewnie istnieją juz takie metody mainkiuru że nie bedzie nic widac. Najważniejsze, ze dobrze się rozwija. U mnie pseudo rosołek. Zupka na kurczakowej piersi pokrojonej w kostke z startą włoszczyzna i ryżem. No i fasolka. Ciężka noc dzis nas czeka psotka jak to nic???Wybredziuchu
Wisienko, no oby cos pomogła ta maśc.. bo wiadomo jak to dzieci, a potem nastolatki, będzie sie tego wstydziła, bo one naprawdę nie wyglądają ładnie.. pomalować można ale one i tak są grubsze.. no coż, zobaczymy jak będzie!
Ja ostatnio kupiłam w pepco takie 3 paki skarpeteczek hello kitty, różówe 3 i niebieskie 3 pary, sa śliczne i takie maluśkie
Wisieńka, no nic, hehe Body chciałam mu kupić z autami, a były tylko z jakimiś kaczuszkami i inne takie tam... Kocyki też jak dla dziewczynek, a w końcu to mały facecik jest!
Dodi, właśnie, dla dziewczynek łatwiej kupić coś super, niż dla chłopców, niesprawiedliwośc no!
Renia w razie pytań służę pomocą. Najważniejsze na początek to mieć konto na Allegro, aparat, najlepiej dostęp internetowy do konta w banku no i coś na sprzedaż Aha, poczta w zasięgu ręki też się przyda hihihi
Psota, tak to jest, jak sie ma chłopca, to sie narzeka że ładniejsze dla dziewczynek, a jak sie ma dziewuszke to na odwrót.. ja tam dużo widzę fajnych rzeczy dla chłopaczkow zawsze hehe.. tak to juz jest...ciężarówce nie dogodzisz ;-)
sestina, ja tam na allegro kupuję, coraz więcej nawet.. ale jakoś nigdy nic nie wystawilam sama..a wiele razy chciałam, ale jakos też nie wiem jak to tam zrobić musze raz spróbowac, co się też troche pozbęde niepotrzebnych rzeczy..
Dziewczyny, czy mi sie juz zaczął 7 miesiąc czy sie myle??