reklama

Lipiec 2011

reklama
gon1a mójemu tez sie nic niegdy nie śni.. ja nie wiem, nudno tak jak się nic nie sni w nocy.. ja tam lubię sny..
chyba że oni poprostu nie pamiętają co im sie śni:)

Też się cieszę, że mi się polepszyło, bo juz myslałam że mnie na dobre "rozłoży"

Ja toxo nigdy nie miałam.. surowego mięsa nie jadam, za kotami nie przepadam i nigdy nie miałam..no czasami tylko warzywka prosto z ziemi jadlam:) za to cmv juz kiedys przechodzilam..inne takie jak rózyczka też:)

A wiecie co...za tydzień w piątek znowu do lekarza idę! faaajnie, szybko mi zleciało znowu:)

Ostatnia edycja:
W sumie 4 tyg od ostatniej wizyty to by wypadało 1 kwietnia... no ale myślę sobie..jeszcze mnie bedzie lekarz wkręcał, że coorci coś urosło i nie będę wiedziała czy ściemnia czy nie..więc się umówiłam na tydzień poźniej hehe

Wisieńka, no to mamy spokój, jak byłam u gina, to przyszła dziewczyna w 14tc po usunięciu wyrostka, kurcze, miała biedna pecha, w ciązy ją to spotkało...

Dodi, Wisieńka, to idziemy w tych smaych dniach, ja mam 7 kwietnia normalną wizytę, a 8 kwietnia dogranie 4d:)

no własnie jak to jest, ze babki co duzo czasu razem spedzaja po pewnym czasie maja okres w tym samym czasie...kosmiczna synchronizacja czy co..
wisienka taa..małz bym w niebowziety, ale pielił dzielnie:)
mnie grzebanie w ziemi relaksuje, potem mam swoje owocki ha! - mega ekologiczne bo nic nie pryskam, wszystko rosnie tak jak chce - istna samowolka hihi:)

Ostatnia edycja:
reklama
heeej!!!mialam sobie dzis zrobic wolny dzien na odpoczywanie i skladanie ubranek ,ale niestety jak to bywa z tymi planami nic niewyszlo,bo dostalam list z zusu ze ostatnie moje zwolnienie jest zle wypelnione:no:wiec polecialam do szefa sie dowiedzec co i jak ,no i wiec musze pojsc jutro do tego lekrza co wystawial mi to zwolnienie,zaszlam jeszcze do banku zobaczyc czy juz moje 2 zalegle wyplaty zwrocili :wściekła/y:no w calosvci nie zwrocili ale zasze cos jak sie niema nic :crazy:z tym zusem to tak jest jak im cos to jeden dzien zwloki i sie upominaja a jak nam to sie niespiesza nic a nic ...beetko 3 mam kciuki za zdrowko ,jeszcze mosze was poczytac wiec niegniewajcie sie ze tak niewypowiem sie na wszystkie tematy ,ale buziam was wszystkie kochane i wasze maluszki rowniez:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry