Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pracuje po 8 h bo to sobie wywalczyłam a poza tym takie jest prawo tutaj,ze kobieta od 5 miesiaca pracuje po 8 h ale to i tak jest przegiecie,ze pracujesz na wieczor potem na rano
Wydrusia, super, że z Miłoszkiem wszystko OK - ale dlaczego znowu masz badań nie znieść?
Maqnio, współczuję tony leków, bo ja nie znoszę brać lekarstw, ale to wszystko dla Różyczki....
Mimi, przestudiuj może dokładnie kodeks pracy kraju, w którym mieszkasz, żebyś dokładnie wiedziała, jakie masz przywileje i co możesz egzekwować... z tym zwolnieniem rzeczywiście kicha, jak nie masz wskazań - i obyś ich nie miała (w sensie zdrowotnym).... spróbuj sie może jakoś z tą szefową dogadać - wiem, że nie z każdym można, ale można zawsze spróbować...
a więcej już zapomniałam, co miałam napisać....
Orchi pisała, ze ok. 21 się dopiero pojawi.... ale wiadomo, że będzie dobrze....!
ależ mnie leń ogarnął.... muszę raptem 2 talerze i patelnię umyć i zrobić mężowi kanapki na jutro, a jakoś nie mogę się z kanapy podnieść.... a mąż, ogarnięty wiosennym przesileniem, stwierdził, że może pojedzie przejechać się na motocyklu.... i pojechał.... a ja znowu sama... ale mu pozwoliłam - co ma się chłop w domu męczyć....