reklama

Lipiec 2011

Mimi, strasznie Ci współczuje :( Kurczę, a może jest jakaś organizacja u Was , która pomaga ciężarnym? Może jest jakiś sposób, tylko Ty o nim nie wiesz, a są miejsca gdzie prawnicy pomagają nawet bezpłatnie. Taka sytuacja zmuszania do pracy i to jeszcze pod presją i w ogromnym stresie nie przyniesie niczego dobrego... cholera, że są takie babska wredna jak ta Twoja menedżerka. :wściekła/y:

reklama
Zgadzam się z Corin. Sam "wymóg" pracy do 9 miesiąca - ok niech będzie, ale na pewno są jakieś regulacje odnośnie liczby godzin jaką możesz przepracować dziennie i może jakieś lżejsze warunki czy coś?

mimi kurcze dziewczyny maja racje, teraz jestes mega uprzywilejowana i masz prawo do wolnego, walcz o swoje! i znajdz jakiegos gina prywatnie a przełozona olej - nic ci nie moze zrobic, jestes chroniona prawem pracy. trzymam kciuki!!

no wziełam własnie kolejny lek na skurcze oby pomogł...wogole to jakas masakra, z tymi moimi lekami doustnie - rozkurczowe, dopochwowo - podtrzymujace, doodbytniczo - rozkurczowe..jak jakis robot..heh, ale to dla dobra Malenstwa.

Hej Dziubaski już jestem :)
Maqnio dziękuje Skarbie że dałaś znać Mamusią :)
No więc tak jak Monisia pisała :) zdrowiutki :) waży 750 g :) nie pokazał siusiaczka :) z pomiarów wyszedł termin na 3 sierpnia :-D ale lekarz kazał się trzymać miedzy 12 a 15 lipce :) jest ułożony miednicowo :) co dla mnie jest super wiadomością :) z pomiarów głowke ma na 22 tydz i 4 dni a brzusio i nóżki ma na 25 i 6 dni :) następną wizyte mam na 26 kwietnia :) potem 17 maja:) teraz 15 kwietnia mam picie glukozy morfologie ogólną HIV i mocz :)nie wiem jak to zniose :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry