reklama

Lipiec 2011

Orchi gratki :-) Cóż za stópki Szymon Majewski by padł ;-)
Mimi zorientuj się jakie obowiązują prawa pracy. Może trochę trzeba posymulować. Jakieś omdlenie w pracy, czy cos ;-) jak nie mozna uczciwie z dziadami, to trzeba po krasnoludzku;-)
Iwonuś może łatwiej kupić masażer ;-) Łatwiej go zrozumieć.
Konwalianka dopisuj się szybciutko, będzie nas 51 :-)
Ja właśnie wróciłam z kina. Było kino na obcasach. po prostu sikałam ze śmiechu. Dawno mi się to nie zdarzyło, film nazywa się Dzień Dobry TV i serdecznie polecam. Rozdawali też vouchery na darmowy zabieg żelowo-lakierowy na paznokcie i jakiś tam peeling. Nie wiem czy dobrze to piszę ale pójdę, a co;-) Dobrej nocki

reklama
No i my już sobie pospałyśmy :-D troszkę chociaż stron nadrobiłam ...:)
mimi faktycznie lipa a tą Twoją pracą ja jestem za słowami mailuj jak tak się nie da to trzeba inaczej to załatwić ;) mam nadzieję,że dasz radę i odpoczniesz od tej wrednej baby :*
mailuj taaa no właśnie chciałam fotke stopy i lipa pukała szybko i zdjęcia zamazane wychodziły :)
maqnio łoooo matko kochana ale masz tych leków ,ale Róża chociaż siedzi tam gdzie teraz jej miejsce :D:D będzie ok słonko !!!!
Iwonuś powaliłaś mnie deserem ale dobrze,że Tomek go nie widział,bo on straszny łasuch jest hihi
Sis noooo i synowa rośnie chociaż lekarz mówił,że jest taka akurat ani nie za gruba ani nie za chuda :-D
i te laseczki które ominęłam buziammmmmmmmm :*:*:*:*:*:*:*:*:*

Cześć Orchidea!

Super, że Michalinka zdrowa i ruchliwa - no i od razu do Klubu Wielkiej Stopy możesz Ją zapisać.... :)

U nas dziś coś pochmurno z rańca - mam nadzieję, że padać nie będzie, bo mąż na motocyklu do pracy pojechał - ja dziś mam kontrolę u lekarza, ale bez USG...:( chyba znowu muszę się na jakieś nieplanowe, darmowe zapisać, bo kolejne dopiero w 32 tyg, czyli za 8 tyg.... :( chyba nie wytrzymam tyle bez oglądania Mateusza....

balkan kurcze a to nie robi Ci USG na każdej wizycie ??? Ja mam kolejna wizyte gdyby cos się działo 28 kwietnia a jak nie to mam przyjśc 5tego maja :) z badankami :) aaa z tym klubem kurcze ciekawi mnie ja mam 39 mąz 43 więc mała właśnie chyba serio dużą stopę będzie miała hihi
I daj znać koniecznie jak po wizycie !!! I u mnie pochmurno jakoś a zwlec się musze z łóżka.. :D

Witajcie z rana :-)

Dziewczyny wczoraj wizytujace, cieszę sie z wami ze wszystko w porządku :-)
Orchi, stopka imponujaca :-)
mailuj, nie jestem pewna czy te żele na paznokciach będą ci się trzymaly. Dowiedz sie zanim zaczną ci piłować płytki, bo szkoda paznokci. Z tego co wiem to podczas miesiaczki nie powinno się nakladac bo odpadają, a co do ciąży pewności nie mam.

Muszę cos zjeść bo aż mnie skręca z głodu :-)
U nas zmienia sie koncepcja imienia dla malutkiej. Aż mi juz głupio cokolwiek pisać/mówic na ten temat :baffled:

witajcie mamuśki,

orchi bardzo dobre wieści, ważne, że malutkiej dobrze w brzuszku i wszystko jest w porządku
mailuj super, też mi się marzy taki wypad aby się odstresować, a i pewnie trzeba korzystać z niewielu uciech życia :)
balkan ja chodzę do dwóch lekarzy, właśnie po to aby być na bieżąco co do tego czy z małym wszystko ok. mój prowadzący gin robi usg co wizytę, ale ten drugi tylko sprawdza bicie serduszka - zawsze to coś.. a już dzisiaj zobaczę swojego chłopca - jupi!
corin do dnia narodzin możesz do woli zmieniać imię:) ważne aby Wam się podobało i do małej pasowało :)

pogoda faktycznie kiepska, oby się nie rozpadało gdy będę jechała do lekarza.. trzymacie się ciepło

Orchidea, no niestety nie mam USG na każdej wizycie - na szczęście mam abonament w Limie, to pojdę zrobić dodatkowe - wcześniej się na planowe USG nie zapiszę, bo to kupę kasy kosztuje - ale jak ktoś jest taka panikarą jak ja, to sobie musiałam takich lekarzy wybrać........

Corin, a co tam za wstyd z tym imieniem - to wcale nie łatwa decyzja - będzie rzutować potem na całe życie Waszego dziecka....

a co do paznokci to po wspaniałym okresie wzmocnienia teraz musiałam wszystkie do króciutkich ściąć - może się jeszcze poprawią....

Corin mów jak z tym imieniem ;-) Przecież u każdego może się jeszcze zmienić. Mój Krzyś nie jest też ostateczny
ja sobie w ciąży robiłam już żele i się ślicznie trzymały . A mi zrobią takie pseudo żele tzn- lakiero- żel do którego się płytki nie piłuje .
Konwalianka jak masz multikino blisko to seanse są raz w miesiącu

Ostatnia edycja:
wstyd, wstyd, bo co z kim gadam to inne imię na tapecie. Jakby sie te osoby zgadały ze sobą to w najlepszym wypadku wyjdę na niezrównoważoną :-D Tylko tu wpisałam Milenkę i to imię wisi
Ponieważ mój maż nie doknca akceptuje to imię to ciągle myslimy. I wczoraj wpadla mi do głowy Ewunia, Ewa... i po raz pierwszy małż się nie krzywił - więc kto wie...

Mailuj, no to super że się trzymały. Tej metody zelowo-lakierowej nie znam, fajnie ze nie trzeba ścierać do niej płytki.

reklama
Dzień dobry Mamusie i Maleństwa:)

No to sobie dzisiaj nie pospałam, o 5 obudził mnie synuś, pukaliśmy do siebie do 5:30 i zaraz zadzwonił budzik mojego męża, pojechał dzisiaj do Wawy. Ale dzięki temu zobaczyłam dokument na religia TV o 6:35;)) Ja dzisiaj na śniadanko zjadłam… arbuza;)

Sis, bardzo się cieszę, że malutka jest akuratna i cudnie rośnie:) Wiedziałam, że wszystko będzie super! Buuuuuuuuzi ogromniaste:***

Balkan, Konwalianka, trzymam kciuki za wizyty!

Corin, jeszcze macie 3 miesiące na zmianę imienia;) Szczerze, to Ewa bardziej mi się podoba, niż Milenka:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry