reklama

Lipiec 2011

Nika mi tez podoba się ta czarna, jesli nie jest zbyt koktajlowa na tą uroczystośc bo nie pisałaś jaki to typ imprezy

Zrobiłam obiadek i wracam do lezakowania. Nie mam coś weny na pisanie ostatnio. Jak patrzę na wszystkie watki w których sie udzielam to wszędzie zastój.Może to świeta
Do potem

reklama
emka ja wiem pamiętam, że się rąbneli....;-) chodziło mi o to, że jak ten lekarz u którego byłaś dzisiaj sprawdzał wynik, to pewnie odniósł go już do norm właściwych....ale najważniejsze, że tak czy tak ale jest ok :-)

a ja też na wiosnę jakoś za czarnym nie przepadam, zawsze wtedy ciągnie mnie w stronę jasnych kolorowych....no chyba, że to wieczorna imprezka, ale to zależy kto się w czym dobrze czuje po prostu

aaa marzenko to ja myslalam ze o przesady bardziej chodzilo :-D no fakt faktem jest wiele kolorowych, ale w tych co widzialam na tej stronce mega mi sie wlasnie ta czarna podobala, a Weronice bedzie pasowala jak ulal :-)

ja też uważam, że super ta sukienka, oczywiście ta wersja fioletowawo- różowa tez fajna, swoja drogą dużo fajnych sukienek i tez mnie teraz kusi coś kupić:) osobiście także nie mam nic do czarnego w ciaży, ale ja ogólnie nie ubieram się wg. schematu, że znowu na komunie to też nie wypada a na ślub to białego nie, itd.. wszystko zależy od Ciebie.. wszystko jest kwestią gustu, ważne aby dobrze się czuć i tyle:)
emka, dobrze, że nie musisz powtarzać, bo jednak pyszne to to nie jest
wisienka ja mam tak jak Ty..nie mam weny, nie mam na nic ochoty, jakaś taka osowiała jestem;/

Witajcie! wpadlam do domku zjadalam fryzuure zrobilam z pomocą meża i walę do gina! i dziś usg 3 majcie kciuki zeby wszytsko bylo ok oki spadam bo mam wizytę na 16.30 !!!! boje się!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! bede po 20 wiec sie odezwę co i jak no i mam nadzieje ze chlopak zostanie!!! heheh ;-) pozniej nadrobie wszytsko co pisalyscie... cmok

jej! jak jest pięknie na dworzu - na reszcie przyszła wiosna!!!!

ponad 3 godziny byłam na spacerze - 2 razy miałam siadane przerwy, ale tak to spacer, spacer, spacer!!!

Ptysie dziekuje za pomoc apropo sukienki zamowilam ta Ktora mowila Emka :) i ta ktora mowila Anulka :D
Byla u mnie ciocia polozna .... hmmm i powiedziala mi ze jak przejdzie mi ingfekcja pochwy i przelecze to mam zastosowac lactovaginal ... :| wiecie cos o tym ?
Kurcze ja nie wspolzyje a mam czeste swedzenia :/

reklama
Weronika, lactovaginal stosowałam po wyleczeniu grzybicy, w celu zbudowania nowej flory bakteryjnej.. czasami infekcje nie są spowodowane współżyciem, wystarczy, że nie jesz np. jogurtów, masz osłabiony organizm, albo bakterie pozostają np. na ręczniku.. w ciąży o to nie trudno.. ja np. mam predyspozycje do zapalenia pęcherza.. potrafię mieć nawet 8-10 razy w ciągu roku.. na szczęście w ciąży coś mi się przestawiło i póki co - nie miałam:)

ps. uważam że bardzo ładną zamówiłaś, na tej stronie zresztą było w czym wybierać:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry