reklama

Lipiec 2011

Czesc Wam z rana ;)

Kociatka
- A jaka częsc Krakowa może gdzieś blisko siebie mieszkamy ?

elzbieta 79 - Gratuluje wytrwałosci w pracy szefostwo powinno premie Ci przyznać :tak:

konwalianka
-Jak rodziłam pierwsze dziecko to same chłopaki a teraz faktycznie więcej dziewczynek :-)

gon1a
- Dobre podejscie do tesciowej tak trzymaj moja choć kochana to też jej się nie podoba imię dla córinki ale mnie się podoba i mężusiowi a to chyba najważniejsze

Dzisiaj wybieram się do gina a pózniej z synem do dentysty.A tak mi się nie chce ..... blee

Boli mnie tyłor i cały dół pojawiły mi się żylaki i nie wiem co dalej.Mam już wizyte do hirurga naczyniowego na maj i tak szybko bo do konca roku juz terminów nie ma.Z pierwszą wizytą trafiłam na jakiegoś patałacha przez pół godziny krzyczał na mnie że czemu tak pózno i że jak się ma żylaki to sie w ciąze nie zachodzi .....juz więcej do niego nie idę mam teraz innego lekarza.Niektórzy powinni pracować w prosektorium bo ogólnie umarli nie potrzebują uprzejmosci.Zobaczymy jaki ten będzie .....wiem że w ciązy nic się nie robi co najwyżej rajstopy zaproponują mi ale chciałam wiedzieć czy mogę rodzić naturalnie ?

reklama
Cześć Dziewczyny!

W Warszawie też piękne słonko.... Postanowiłam dziś po wentylator jechać, póki nie ma upałów, to jeszcze będzie je można kupić... na razie trudno mi sobie wyobrazić egzystencję w upały z jeszcze większym brzuchem niż teraz.....

Szykujemy się do remontu, ale chyba w końcu zdecydujemy się wziąć jakich magików i teścia do pilnowania, a sami gdzieś wyjedziemy - od 2 lat nie mieliśmy wakacji, a to będzie ostatni wypoczynek we dwójkę.....

muszę iśc głowę umyć.....

Hej słonka,
ja dziś znowu kiepsko spałam, ale chyba czas się do tego przyzwyczaić ;-) Nic mi się nie chce, a musze pozałatwiać sprawy urzędowe bleee.

Weronika, oj mam tak samo, staram się nie myśleć o porodzie, ale i tak często to robię. Wczoraj glądałam na dbranoc "one born every minute" czy jakoś tak. No i oczywiście mój strach się nakręca.

Właściwie wpadam na chwilkę, żeby nie zapomnieć co chciałam zapytać. Od zawsze słyszałam, że bezpieczniej jest rodzić w 7 miesiącu niż w 8. A teraz jak jestem w ciąży dopiero widzę, że 7 miesiąc to 27-31 tydz czyli dzieciątko jets baaardzo małe jeszcze i nikt nie zaleca porodu w tym czasie. Szczerze Wam powiem trochę się zakręciłam, dlaczego tak się mówi?

witajcie brzuchatki.balkan no ja juz doswiadczylam 3 dni upalów i lekko nie jest z brzuszkiem.lato sie zaczyna i dobrze,ze mam klimatyzacje i wentylatory na suficie bo bym zwatpila.to co jest w pl to pikuś.

Witam słonecznie:-) i oby tak cały dzionek!!!
...a ja przespałam całą noc i ani siusiu ani piciu nic... mnie nie obudziło pierwszy raz od miesiąca:szok:
Weroniko super masz ciocię też bym chciała porodówkę wcześniej zwiedzić by uspokoić trochę nerwy a i tym konfliktem to sie nie martw tak jak pisala Mailuj i Anula występuje jak masz Rh-
Anula mnie też czasami śniła się uczelnia ale od tej gorszej strony :zawstydzona/y: wogóle to już przyspieszyłam sobie zaliczenia w tym sem wykorzystuje mój brzucholek
Oszqrde obrałam taką samą strategię :-D

Mimi, a gdzie Ty mieszkasz? Ja kiedyś po jakimś Twoim poście stwierdziłam, że to musi być Singapur - może dlatego, że to jedyny azjatycki kraj, w którym byłam i doświadczyłam 99% wilgotności przy temperaturze 35st..... a kiedyś pisałaś, że jest gorąco i wilgotno....

Cześć dziewczyny!

U mnie noc rewelacja, po tych pigułkach śpię jak zabita. Wstawałam tylko trzy razy, żeby wziąć leki.

Na 13 mam umówioną wizytę u gina, niestety nie u prowadzącego moją ciążę, bo wyjechał. Wierzę, że Dawidek jest zdrowy i wszystko wraca do normy. Trzymajcie, proszę, kciukaski:)

Izrael... moje marzenie:)

Wszystkie Was mocno ściskam!

Ostatnia edycja:
reklama
Psota, trzymam kciuki!!!

Mimi, jak ja Ci zazdroszczę - tyle razy się wybierałam do Izraela i w końcu nic z tego nie wyszło.....:( ale faktycznie będziesz miała ciepło i tego troszkę współczuję.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry