reklama

Lipiec 2011

Hej mamuski:-)
Dawno mnie nie bylo i zupelnie nie wiem co sie u was dzieje doczytalam tylko ze psotka w szpitalu. Trzymam za was kciuki taaaaaaaaaaak mocno.
Ja bylam tydzien temu na wizycie, maluch rośnie Gabrys nadal jest Gabrysiem. Zrobil mi jak zwykle 4d i maly akurat ziewal. Stwierdzil ze musi to nagrac. Wrzucilabym ale nie wiem za bardzo jak:zawstydzona/y:
Ja wlasnie walcze z corcia bo ma jak co roku zapalenie gardla alergiczne (alergiczka po mamusi) i nie chce wziac antybiotyku:no:

reklama
hej Bąble!!

psocia, evinka
&&&&&&&&&&& za wizyte, Rózia tez zaciska za Was małe raczki:*
sister :* mam nadzieje, ze dobrze spałyscie:* jakby co jestem na gadu.
nika a jak brzusZEK/ nic sie nie dzieje po tym upadku?

a ja dzis kiepski humor, pogoda super, co mnie dobija, mielismy z małzem jechac w majowy weekend nad morze, bo mamy rocznice slubu, mielismy chodzic do sr - bo małz bardzo chciał i wogóle mielismy robic mnóstwo rzeczy a tu lipa.. przepraszam ze marudze.

miłego dnia wszystkim mamuskom i Maluszkom:*

witajcie
kazdy ma jakies swoje dolegliwosci ciazowe, mnie dobija to przeziebienie nos gluiciska i bol gardla nad ranem no i mega sie poce, mialaam lezec dzis ale tak pieknie za oknem tylko wiatr spory u nas w Lublinie
mały sie tłucze i kurcze tak jest ulozony ze stuka mnie w dół brzucha i maksymalnie do pepka, wczesniej siedzial po lewej stronie a teraz chyba bardziej w dole, tak mi sie wydaje
witam:-)u mnie tez slonce, jestem juz po sniadaniu i lekach a teraz juz leze:-(
Dzis budzilam sie kilka razy a to siku, leki, goraco mi ciagle az spalam bez koszulki wypilam pol wody a o 5 wstalam otworzyc okno.
anula rodzisz w Chełmie?? czy do Lublina sie wybierasz??

mi sie nic nie chce dzisiaj, nauka jezyka nie idzie, nic kompletnie nic

maqnio, nic się nie martw, no i nie marudzisz, a jedynie dzielisz się troskami - o to chodzi, aby móc się wygadać, by na duszy było lżej..

ja dzisiaj tez mam kiepski dzień - liczę twardnienia brzucha i trochę się niepokoję..liczę dalej - zobaczymy co będzie

Ostatnia edycja:
Maqnio pomysl ze jeszcze troszke zostalo kurcze :* Przykro mi ze tak jest uCiebie ... ale jeszcze tylko troszeczke i wszystko wrocido normy :*:*:* badzz dzielna i silna jak dotychczas :*
Maluszek kopie ... Waldijest aktywny ale znowu swedzi :(...ja juz jesetem przekonana ze to chyba te odrastajace kłujace wloski :/ no bo ... tyle globulek coja juz na to stosowalam i innych medykamentow i nic :/ a 5 dni temu sie depilowalam odrastaja wloski :/ zobacze jutro

Ostatnia edycja:
konwalianka bo jestem lezaca mama i jedyna wycieczka jaka moge sobie zafundowac to z łózka do toalety.dzieki za cieple słowo i oby brzuszek przestał twardniec:*
nika najwazniejsze ze Mały puka:* juz sama nie wiem co ci radzic z tym swedzeniem bidulko:*

i jeszcze net tak mi dzis muli, ze masakra jakas, jeszcze chwile i wyladuje za oknem.

Maqnio, doskonale Cię, Rybeńko, rozumiem, ale damy rade dla naszych kochanych maleństw:)

Mamusie, oglądałam Wasze brzuszki i mój jest chyba najmniejszy ze wszystkich, Wy macie takie piękne piłeczki:)

Ostatnia edycja:
psotka :*eh kurka musimy dac rade, mimo ze jest to bezinteresowne "poswiecenie", to czasem strasznie mnie to wkurza, i nic nie jestem w stanie na to poradzic, to sie dzieje samo w głowie.

reklama
witam wszystkie brzucho-laski i malenstwa! ;)

Zaczynam się martwic, ze jednak moja gin miala racje i cos z ta szyjka moja sie dzieje - coraz czesciej boli mnie brzuszek i nawet po nospie tak szybko nie przechodzi. Dzis rano wstalam to tak mnie kuło podbrzusze, że ledwo doszłam do kibelka na siku, w pół zgięta.. Przeszlo dopiero po ok 2 godz od wziecia tabletki. Az sie boje co to bedzie jak pojde do niej 7 maja na wizyte :-(
Czy moze sobie wymyslam i to normalne ze czasem tak boli/kłuje? :baffled:

Przepraszam, ze tak tylko o sobie ale troche sie wystraszylam i nie wiem co robic..:-(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry