reklama

Lipiec 2011

ZNALAZLAM Mleko ukwaszone Acidofilne !!! :) zaraz sie podmylam ... jeju jakie chlodniutkie ulga dla mej myszki !!! Sestinko jestes ZLOTA
Boje sie ze moj Waldi to cos podlapie :(.... przeciez wszelakiego rodzaju takie infekcje to niebezpieczne w ciazy .... :(
Ale mowie wam jak oblozylam sobie tym zakwaszonym lekiem myszke az mi dreszcze przeszly JAKA ULGA !!! bo prosto z lodowki ... :| mam nadzieje ze to pomoze to jest to mleczko ---> TSM MLEKO UKWASZONE ACIDOFILNE NATURALNE ŁOWICZ 250G - sklep WOLĘ WYGODNIEJ!

reklama
oby z czasem wszystko minęło Vero:) sama kiedyś dłuugo walczyłam z tym świństwem. Na pewno złe bakterie po lekach nie są obecne tylko teraz brak tych dobrych i nawilżenia

witajcie
veronique Ty masz sie z tą Swoja myszka oby przeszło po zsiadłym
ja kiedys mialam nawracaajace infekcje pochwy nic przyjemnego a najgorzej te globulki sobie wsadzac, beee

trzymam kciukasy za wizyty dzisiejsze&&&&&&&&

a mnie dobija ból gardła jest mniejszy ale jest chyba imbir nie da rady na dobre mnie wyleczyc i chyba jutro pojde do ogolnego bo dzis mi sie nie chce, rano pobudka o 4 i goraca herbata a potem spalam przy telewizorze
dziewczyny co mialyscie na gardlo, tantum verde czy moze bioparox??
gorac na dworze a ja w długiej bluzce i spodniach ale boje sie i nie chce sie wygolaszac
a wczoraj próbowalam sadzic cebule ciezko z takim bebenkiem z przodu mam sadzic dzisiaj ale to pozniej bo teraz gorac moze mi ktos pomoze
buziaki dla wszystkich

Dzień dobry:-)

wróciłam od gina przed chwilą niestety bez dobrych wieści, moje dobre samopoczycie wcale nie pokrywa się z dobrym stanem zdrowia :-( dzisiaj miałam ciśnienie 160/70 :szok: ALE Z KUBĄ WSZYSTKO WPORZĄDKU !!! ostatni raz takie ciśnienie widzialam u mojej babci
dostałam skierowanie do poradni badania chorob nadciśnienia a termin dopiero na 12 V :baffled: oczywiście będe walczyła o wcześniejszy !!!! bez dwóch zdań
śpię dobrze :) nie puchnę nic mnie nie boli a tu ciśnienie :confused:
...ale jak położna zobaczyła domek Kuby po czym spojrzała w kartę który to tydzień ....zamilkła na chwilę po czym dodała duży chlopak będzie :-D

Corin Anula trzymamy kciuki za wizyty
Veronique walcz z tym ustrojstwem nie daj się i myj się tym mleczkiem
dziewczynki z tym spaniem to chyba lepiej już nie będzie jak to mówi mój gin "coś Pani rośnie i będzie przeszkadzało i lepiej nie nastawiaać się na lepsze bo można się zawieść" - jest obcokrajowcem także możecie sobie to zinterpretować same :-D

Mimi nie jem soli od jakichś 2 m-cy nawet sama piekę sobie wędlinkę takie poświęcenie:shocked2:
i co więcej w domu mam normalnie 120/60 a jak tylko idę do przychodni to 160
stała kontrola ciśnienia i siedzący tryb - zalecenia - aaaaa.... jak ja to wytrzymam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam:-) ale pospalam zjadlam sniadanie i do teraz, w nocy brzuch mnie boli robi sie twardy i musze wstawac na leki.
Baya ja zwykle mialam 130/60 a raz gdy bylam na wizycie bo bolal mnie brzuch mialam 150/90 jak sie okazalo ze stresu bo gdy w szpitalu mierzyli bylo juz normalne, moze tez tak masz?
Weronika oby to pomoglo;-)
Corin, Anulka trzymam kciuki:tak:
Sestina, Magia cudownie ze dzieciaki zdrowe:-)
Katerina dobrze ze sprawdzilas co sie dzieje;-)
Psota,Gon1a,Balkan, Maqnio, Mimi;*
Ja czekam na mojego poszedl po zakupy bo dzis mam ochote na zupe jarzynowa i sobie ma robic nalesniki.
Teraz spie tyle ze te 2 mies szybko zleca :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry