reklama

Lipiec 2011

reklama
Witajcie dziewuszki lipcowe mamuski. Ja weekenduję z rodzinką więc wpadam pozdrowić.
Cudnie, ze jest watek z wiadomościami wchodzi się i wie czy coś się ważnego wydarzyło.
Miłego majówkowania:-)

Dobry wieczór :)) mamusie

...rzeczywiście dzisiaj cosik mało do czytanka:szok: a my dzisiaj postanowilśmy odświeżyć pokoik malego po ostatnich moich czarnych myślach także ja dzisiaj padam na twarz....
Corin bardzo Ci współczuje z tymi nie przespanymi nockami, poznałam już ten ból ... także trzymam kciukaski za dzisiejszą nockę
Emka ja mam do przodu 11kg z podłogi jeszcze wstanę gorzej z pozycji półsiedzącej i albo małż musi mi pomóc albo i tu sama z siebie się zawsze śmieje a co wcale nie pomaga - na boczek i siup do góry oczywiście za jakimś trzecim razem się udaje:-D:-D:-D
Dodi_misia tobie już 32 tc leci jak patrzę na swój suwaczek tak mi się wlecze chyba jestem najmłodsza :eek: ...już się nie mogę doczekać

oszqrde, cieszę się, że ja mam to za sobą:) chopciaż teraz to sobie myślę, że poszłabym znowu na jakies studia podyplomowe.. kto wie..
budyń dobry na wszystko:)

a ja witam niedzielnie mamusie, u mnie dzisiaj kiepska pogoda, w nocy musiało lać..no i taki też mam nastrój..
mało tego..wczoraj pokłóciłam się z moim P, po czym obrażeni wzajemnie poszliśmy spać! Zawsze mówiłam, że wcięty/pijany z trzeźwym się nie dogada i to go tak zabolało chyba..a wszystko wzięło się z tematu o chrzcinach i ogólnie logistycznym problemie pomieszczenia ludzi (moja rodzina jedzie 240km, męża 280km i przydałoby się wszystkich położyć spać, a to 20 osób)i przede wszystkim zrobieniem imprezy - mój mąż wyobraża sobie chrzciny w domu! oszalał chyba..ciekawe kto miałby biegać wokół gości i wszystko podawać..wiec pokłóciliśmy się o fakt, że ja się upierałam nad obiadem w restauracji - mówię wam..jestem tak zła..

miłego dnia kochane

Cześć dziewczyny, powiem wam że na głupotę ludzką to nie ma granic... Wczoraj czulam się naprawdę dobrze, umowiłam się więc z koleżanką na spacer i poszłyśmy... na 4 godziny. 4 godziny chodzenia. Fakt ze żółwim tempem, ale jednak. Tymczasem dzis wstalam z twardym brzuchem, boli mnie jak przed okresem. Wziełam teraz nospę i siedzę, ale czuję się koszmarnie.

Witajcie!Corin bo tak to jest jak się z motyką na słońce porywa,wiem po sobie,pójdę na zakupy a to jeszcze coś i tak potem odchoruje,nogi i krzyż bolą a brzuch twardy,znam to,niestety teraz kondycja słonia:))

Witam niedzielnie;-)
Corin niby po nospie powinno przejsc wez i magnez mi kiedys lekarz tak kazal:tak:
Konwalianka znam to, ja dzis z moim sie scielam, mowie cos do niego a on nic a koncu siadalam do neta a on ze sie uzaleznie, wiec mowie ze co mam robic jak on niemy a ten dran ze jak ma ze mna gadac o glupotach to woli sie nie odzywac a pozniej glupi pyta czemu placze. On madry bo wychodzi, widzi sie z ludzmi a ja przez to lezenia zapominam jak to jest z kims pogadac:-(
Oszqrde ja mam obrone przelozona przez lezenie ale promotorka spoko:-)

reklama
witam majowo,
mialam sen, wszystkie lipcoweczki byly protagonistkami. Bylysmy na mega sali porodowej z mezami. kazda miala swojego lekarza, pielegniarke i tak sobie rodzilysmy opowiadajac sobie kawaly, smialysmy sie i tak dopoki sie nie zrobilo ciemno. zmienil sie scenariusz a tu: swiece, muzyka, lekarz ktory robil za dj-a, mezowie juz czekaja, my wszystkie w skuniach wieczorowych, super make up, fryzury i tak sobie tancowalysmy po porodzie.

konwalianka, szkoda nerwow, napewno dojdziecie do porozumienia.

milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry