em_ka
Gwiazdeczka nasza <3
hej laseczki :* ja dzisiaj wybralam sie do sklepu z ubrankami z mysla ze sobie kupie jakies spodnie na lato i malutkiej jakies bluzeczki, w koncu nic na mnie nie pasowalo, jak zaczelam mierzyc spodnie to zapomnijcie ze byl to rozmiar 38 ktory zawsze kupuje, nawet nogi mi nie weszly, D przyniosl mi 42 i tez sie nie moglam dopiac :/ nie mowiac o tym jakie nogawki mialy szerokie przy takim wielkim rozmiarze, wiec kupilam tylko dwa ciuszki dla NIcole.
co do poscieli to ja zastanawiam sie nad kupnem kompletu z moskitiera, bo u nas mimo ze tak goraco i komarow praktycznie nie ma to w nocy zawsze jakis mnie upier*dzieli
i przed muchami tez fajnie chroni, tylko gdybym zamawiala na allegro moja mama musialaby mi to busem wyslac bo przesylka poczta wychodzi 2 razy tyle co zawartosc paczki.
Rozka w ogole kupowac nie bede chyba ze bedzie w jakims zestawie ktory zakupie, w lato bedzie mega goraco wiec podejrzewam ze zanim sie chlodniej zrobi to mala najnormalniej na swiecie z niego wyrosnie, wiec po co kupowac cos czego sie uzywac nie bedzie.
co do poscieli to ja zastanawiam sie nad kupnem kompletu z moskitiera, bo u nas mimo ze tak goraco i komarow praktycznie nie ma to w nocy zawsze jakis mnie upier*dzieli
i przed muchami tez fajnie chroni, tylko gdybym zamawiala na allegro moja mama musialaby mi to busem wyslac bo przesylka poczta wychodzi 2 razy tyle co zawartosc paczki.Rozka w ogole kupowac nie bede chyba ze bedzie w jakims zestawie ktory zakupie, w lato bedzie mega goraco wiec podejrzewam ze zanim sie chlodniej zrobi to mala najnormalniej na swiecie z niego wyrosnie, wiec po co kupowac cos czego sie uzywac nie bedzie.