reklama

Lipiec 2011

no widzisz, wiec nie rozumiem dlaczego tego nie praktykuja, tylko okazuje sie ze masz dziecko posladkowo ulozone i juz ci cesarke planuja w zamian za probe obrocenia go recznie :/ beznadzieja, krojenie chyba im lepiej wychodzi :/

reklama
Kwoka -ja leze niestety wiec sobie nie pospaceruje :-( Mimo ze u nas dzisiaj baaardzo cieplo. Maly jest tak nisko, ze strasznie nacika mi na szyjke. Sprzydalaby mi sie taka terapia... Super sprawa z tym przekrecaniem! Ile cesarek byloby mniej

Emka, moje kotki sa superlagodne (rasowe koteczki, zzyte z ludzmi niesamowicie), nie drapia ani ludzi ani mebli, ale wolalabym je trzymac z daleka od malego mimo wszystko. Chocby i dlatego, ze lubia sie przyklejac, a male, cieple i pachnace mleczkiem to duza pokusa. Chodzi o to, zeby go raczej nie przegrzaly (wtedy sa problemy z oddechem), a nie zeby go nie drapnely. Tak na wszelki wypadek

Balkan - a wada lezenia jest ten wstretny cellulitis.... Nie wiem, co wole:-)

Ufff jak tu dzisiaj cieplo.....................

Ostatnia edycja:
no wlasnie dlatego tak mnie zdziwilo co ta kobieta mowi, rozumiem jakbym nakryla lozeczko kocem, ale moskitiera? - dziwna baba.
balkan kochaniutka ani zylakow ani bolu kregoslupa, ani puchniec ani kasy na ciuszki ciazowe nie wydamy!! jak nic same plusy:*:*:*

maqnio tak na upartego to gdybys nie potrzebowala jedzenia to nawet kasy na jedzenie bys nie wydawala nie mogac ruszyc sie z lozka :-D plusy jak nic :-D oszczednosc na maxa :-D

Hej kobietki!

Zuzu, ja chusteczek nawilzanych mam 4 opakowania, zawsze poluję na jakies promocje:)

Anulka, kosmetyków ja nie kupuje w necie, bo pewnie drożej by wyszly, a dziecko naprawdę nie potrzebuje tego dużo (im mniej tym lepiej)
Tez, tak jak chusteczki, kupowałam jak akurat była okazja, jakaś promocja w sklepie:) żel do mycia mam, krem do pupci też (bepanthen) najwyżej dokupie jakiś balsamik i to wszystko:)

W poniedziałek mam wizytę:) dziś moja koleżanka była u lekarza, tez jest w 32 tyg ciaży i jej malutka wazyła dziś niecałe 1600g, ciekawe ile moja będzie ważyła:) moze przebiję Rożyczkę:):)

Ostatnia edycja:
ja bym sie musiala chyba przykloc troszke do lozeczka zeby zaoszczedzic, niby kasy nie wydaje ale raz tu cos, drugi raz tam i juz nie ma piniazkow. Nogi tez bola nie mowiac o biodrach. Wiec jak widzisz te plusy sa, a jesli to jeszcze dzidziusiowi pomaga to juz rewela na calego :-) :-D a poczucie humoru to mam jak nikt :-D

co do chusteczek- maly od szwagierki mial takie problemy z pupa i lekarz powiedzial ze im mniej bedzie ich uzywac tym lepiej dla niego. Ze tylko i wylacznie jak gdzies wychodzi i nie ma mozliwosci umycia go zwykla woda i mydelkiem. Po tym jak zaczela sie do tego stosowac problemy z pupa minely. Ja chyba tez bede tak robic gdy bede w domu zeby zapobiec na wszelki wypadek zaoszczedzic bolu dziecku. Ja nie moglam patrzec na te rany u malego, straszne to jest.

Ostatnia edycja:
em_ka oj masz masz i oby do starych lat ci tak zostało:)a kaska czy sie lezy czy sie chodzi i tak wyplywa z portfela, ja tez niby leze i do sklepu nie pojde ale na allegro zawsze jakies pieniazki zostawie.

Podczytywałam was cały dzień a teraz wpadłam podzielić sie z wami moją radością. Nareszcie czuję że moja córcia rusza i nóżkami i rączkami :-D Tyle tygodni zamartwiania, nawet ostatnia wizyta u gina nie przekonała mnie do końca, a dzis czuję jak mała "łaskocze" mnie pod żebrami :-D Chyba się odwrócila już główka na dół zupełnie :-D

Wie ktoś co z Wisienka?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry