reklama

Lipiec 2011

dodi po prostu unikam pewnych dotyków itp. i jest oki:) minusem tego łożyska na przedniej scianie jest tez to że 3 D nie wychodziło bo łozysko buziaczka zasłaniało:( Ostatnio jak Natalia ułozyła sie w 28 tyg główką w dół to udało mi się jeden jedyny raz twarzyczkę wyraźnie z przodu zobaczyć:)

reklama
Veronique podjelas sluszna a zarazem trudna decyzje. Tak jak pisze Emka moze to i lepiej jak zostanie uspiony, nie bedzie tak cierpial. wiem co czujesz, pare lat temu uspilismy kotke bo bardzo cierpiala.
Corin uchowal sie jakis kawalek ciasta dla mnie?

dodi przez szorowanie szostrka gabka na prawde mozna sie pozbyc celulitu jesli robisz to regularnie kazdego dnia, ja tak robilam i skutkuje, teraz za to jest mi ciezko sie tak napinac i masowac kazda noge przez co najmniej 10 min wiec ograniczam sie jedynie do zwyklego mycia.

kurcze, ja nie wiedzialam, ze szorstka gabka moze pomoc na celulit i nie stosowalam... Ale teraz sie poprawie:-) Slyszalam tez, ze to niekoniecznie musi byc celulit, tylko woda ktora sie odklada w organizmie i po porodzie samo zniknie. A jak u Was jest z rostepami? Bo moje piersi to jeden wielki rozstep:-( i mam tez straszne udo jedno, takie żyly mi straszne powychodzily, musze spytac mojego lekarza czy moge cos z tym zrobic.

Aniaa no tak, woda zatrzymana w organizmie to jedno a celulit to drugie. Ja mam wlasnie na brzuchu cos podobne do celulitu, ale pewnie po porodzie samo zejdzie. Jednak celulit na udach i tylku to nie przelewki, musze pozniej pomyslec o sposobach zwalczania go bo az mi wstyd na basen wyjsc, rower pojdzie w ruch jak nic :-D

ale pamietaj ze szorstka gabka skutkuje jesli robisz to regularnie, najlepiej okraglumi ruchami, bicze wodne na przemian ciepla i zimna woda tez duzo daja + sport oczywiscie (ale to dopiero PO :P )

ja mam rozstepy jedynie na piersiach, widze ze z gory mi troszke przystopowaly, ale na pod spodem mam ich troszke choc bardziej martwilabym sie gdyby wyskoczyly mi na innych czesciach ciala, np brzuchu :baffled: choc tak jak mowia dziewczyny, ze te rozstepy z czasem staja sie malo widoczne, podczas ciazy niestety sa czerwono fioletowe :/ no trudno, musimy to jakos przezyc ^^

Dziewczyny przepraszam, ze nie napisałam. Kurcze małpa ze mnie ciężarne stresuję:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wczoraj po prostu dojechali goście i nie miałam jak wejść na BB a potem zapomniałam.:zawstydzona/y:
Bolało mnie dośc długo, dopiero jak stałam na czworakach przez długi czas ulzyło i przestało po jakimś czasie wcale. Mała musiała na nerwy lub jakiś narząd naciskać. Goście tez się stresowali. Na szczęście dobrze się skonczyło. Goście niedawno pojechali a ja wpadam przeprosic i lecę sie połozyc.
Dziekuje bardzo za troskę:tak:

U nas się wypogodziło, zabrałam więc dzieciaki poszliśmy nad Wisłę. Dopiero wróciliśmy, padnięta jestem jak mucha. Niestety szarlotka się rozeszła (najpierw mąż z teściową, a potem dzieciaki dokończyły zaraz po powrocie) Nawet nie zdąrzyłam cyknąć fotki :-( Za to zapraszam was za tydzień na ciasto urodzinowe. ;-)

Wisienko,
cieszę sie że wszystko dobrze.

Wisienka, jak dobrze ze nic groznego! Uciska dziec na nerwy i tyle. Jak masz takie parcie na pecherz to nic dziwnego ze dziala Ci na nerwy. Mam tak samo, boli dosc nieprzyjemnie

Rozstepy mam bardzo drobniutkie na piersiach w okresach ich szybkiego wzrostu. Jak smaruje, potem znikaja. Zobaczymy jak dalej, bo brzucho coraz wieksze...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry