reklama

Lipiec 2011

Wisienka, to super, że Mala zmienila pozycje.

Wlasnie ode mnie wyszla lekarka i powiedziala, że jutro zdecyduja, czy mam tu dalej lezec, czy w domu. Powiedzialam tylko, że bez badania nie dam się wypisac, wiec mam nadzieje, że jutro wyjde do domu. Z jednej strony się ciesze, a z drugej nie do konca, bo tu się czuje bezpieczniej, no i bez pokusy lazenia...

reklama
Jestem tylko sie przywitac bo znowu sredni sie czuje...
Ania
ja tez z tej firmy, kazdy chwalil a ja mam rozstepy na prawym udzie, zobaczymy co dalej...
Wisienka dobrze ze mala odpuscila:-)
Balkan mnie w domu kusi chodzenie ale wiem ze nie moge...

wisienko ciesze sie ze wszystko w porzadku
Corin ciasto urodzinowe brzmi cudnie, juz sie zapisuje. podaj jaka liste bo tu chentych bedzie sporo:-)
balkan w szpitalu masz dobra opieke, ale nie ma to jak wlasne cztery katy.

Anula ciezko mi sie wypowiadac, bo nie stosuje go od poczatku no i kazdy organizm inaczej reaguje. Ja mam amse rozstepow na piersiach i je smaruje kremem pharmaceris zmniejszajacym istniejace rozstepy. stosuje go od okolo miesiaca i narazie efektow nie widze. reszte smaruje pharamaceris przeciwko rozstepom i narazie rzeczywiscie nie ma. A tak przy okazji to nie wiem czy wszedzie, ale u mnie w aptece jest promocja i dwa te kremy kosztuja 44zl:)

Heja!
mailuj, to jest jeden z dwoch moich "ulubionych" wózeczków:) właśnie roan marita, lub bolder implast, więc ciagle sie zastanawiam.. no i też kupuje uzywany, niby mogłabym sobie zaszaleć i kupić nowy..ale poprostu wiem, że to nie jest najważniejsza rzecz na świecie, więc jeśli zadbany to może byc uzywka:) tez mamy teraz dużo wydatkow związanych z budową, więc wole trochę zaoszczędzić:) i ten ma naprawde uuużą gondolkę:)

em_ka, ja od zawsze myję się szorstka myjką lub gabką.. na cellulit nigdy nie narzekałam:) za to mój małz preferuje tylko miękkie gąbeczki, bo mówi że tą szorstką go BOLI.. kawał dziada, a mycie gąbka go boli hehe

Dodi ja właśnie wybrałam ze względu na rozmiar gondoli. Krzysiek ma być dłuuugi i chę żeby mieścił się w wózku do marca. W domku odpadają schody więc waga nie przeszkadza;-) A zaoszczędzony1000 za ten zestaw przyda się na łozeczko i inne rzeczy ...

reklama
Ania23, sprawdzilam - mam Elancyl, w zielonej tubce. Smaruje praktycznie od poczatku, bo brzusio zaczal rosnac b szybko. Dobrze wiedziec o Pharmaceris, zakupie jak juz bede w Krakowie, dzieki

Anula, co sie dzieje?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry