reklama

Lipiec 2011

a mnie gin nie wazy. Na pierwszej wizycie spytal czy mam wage w domu i kazal wazyc sie na niej w dniu badania. Powiedzial ze wazniejsze od wartosci jest ilosc przybieranych kilogramów :/ Dziwny ten mój gin pod wieloma względami, ale jednoczesnie fachowiec, wiec sie nie czepiam.

reklama
Mnie waży chyba ze względu na to, ze ważne odbywa się na jednej wadze.
Z innej beczki wózek kupuję od babeczki, która jest na finiszu z blizniakami i szukam kuriera, który przyjedzie do niej i zabierze wózek i dostarczy do mnie. Ona jest w stanie zapakować go tylko w folię, co dziwne nie jest ;-)
A i z kolejnej beczki ;-) Gotowałyście pieluchy tetrowe z nadrukami? Jak one to znoszą?

dzien dobry. kolejny dzien sloneczny.
Mailuj, Magia10 wazny tydzien dla was. powodzenia zycze. trzymam kciuki
balkan , fajna pobodka. piosenka w sam raz. Mateuszek duzy. Niech porobia badania.
Corin dzien dobry
konwalianka trzymam kciuki za wizyte.

jesli dobrze pamietam to wiekszosc dziewczyn ma wizyte dzisiaj, albo w tym tygidniu. wiec trzymam kciuki.

Milego dnia. duzo slonka kochane

Cześc dziewczyny i szkrabunie w brzusiach :*:*:*:* Nie nadrobie na bank tych stron bo tego mnóstwo bym miała ale mam nadzieję,że u Was ok :) I że dzidki zostaną do lipca w brzusiach :D
U mnie ok mój gin miał wypadek i leży bidny połamany,ale pod koniec maja już wizytkę mam mieć a tak byłam wczoraj z Tomkiem w szpitalu na badaniu u kuzyna mojego l;ekarza więc wiem,że jest ok ze mną i małą :):):) Od razu zobaczyliśmy porodówkę i dowiedziałam się co mam zabrać więc dla małej tylko pampersy i chustki :) a dla siebie koszule dwie klapki (ale nie włochate) wiadomo przybory do mycia i wytarcia siebie wkłady poporodowe wodę mineralną i finito więc w małą torbę zmieszczę się w nie w dwie jak przypuszczalismy na początku z Tomkiem :D:D
Buziam Was wszystkie i ściskam ale nie za mocno :*:*::*

cześć Orchi, jak dobrze że się odezwałaś. Myślę dzis o tobie od samego rana i chciałam cie znów nękac smsami, co u ciebie :-) Melduj się częściej :-)

Witam porannie! możecie byc ze mne dumne hehe.. byłam zaprowadzić rano na 8 Michasie do przedszkola i juz sie nie polożyłam z powrtoem do łożka! normalnie sukces heh.. nawet juz na budowie byłam zobaczyć i po bułeczki świeże:) teraz czekam na koleżanke, przywiezie truskawki i zrobie koktajl z kefirkiem, mniam! Poźniej jade do takiej hurtowni dziecięcej i zobaczę co tam maja ciekawego..

mailuj, ja nie prałam jeszcze tych z nadrukiem, ale nie wiem czy wstawie je na 90, czy na 60 stopni..

No i dziasiaj wizyta, ale dopiero na 17.40:)

Sąsiadeczko obiecuję poprawę :D:D ;) jakoś weny na kompa nie mam..... i wreszcie mamy słońce hihi :D:D dobra uciekam na spacerek i jakieś zakupki
Buziammmmmmmmmmmmm :*:*:*:* :D:D:D

Witajcie kochane w ten sloneczny dzien :) oby tak dzis zostało:)
U mnie poprawilo sie w kwestii z rodzicami z mama juz sie odzywam...
My dzis z mama wybieramy sie po farbe do pokoju ale jakos weny nie mam jaki kolorek zrobic pokoju...chce kacik malemu zrobic dzieciecy reszte pokoju inna tylko weny brak... macie pomysly na jakis kolorek??

reklama
Anulka, zrób jakis fajny żywy, soczysty kolorek, dzieci wolą takie mocniejsze kolorki zamiast pastelowych:) no chyba że chcesz jakieś naklejki zrobic w kąciku, to lepiej jakiś neutralny kolorek:) Może jakiś fajny słoneczny?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry