reklama

Lipiec 2011

Ja wlasnie odebralam arkusz z naklejkami:) w sam raz przyszedl choc myslalam ze wiekszy bedzie ale naklejki fajne :) SL279403.jpg

reklama
Hej Dziubaski ja wstałam niedawno :-) miałam świetny weekend i odsypiam hi hi :-D powiedzcie mi co do becikowego jeśli zmieniałam lekarza to od obu będę potrzebować zaświadczenie?

Wydrusia a jakies ciuszki dla malenstwa do szpitala??bo mama mi mowila np siostra jak rodzila w sasiednim miescie nie musiala ciuszkow brac...ja sie zapytam przy najblizszej wizycie pani w recepcji u lekarza co i jak...kazdy szpital jest inny to nie wiadomo...

Anulka tu u nas w Ostrowie ciuszki dają ale czapeczke,rękawiczki i skarpetuszki musisz mieć swoje :-)
Mailuj kurcze bo tamten miał mnie od 6 tyg do 17 chyba a ten co teraz mnie ma to reszte... Boje się że tamten mi nie da tego zaświadczenia

hej brzuchatki, witam wreszcie wiosennie :-)
to ja córa marnotrawna, mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie ;-)
wróciłam wreszcie z wakacji wielkanocnych, wyleniuchowałam się u rodzinki aż miło, nadrobiłam zaległości towarzyskie i już w w domku...ufff
troszkę was tylko podczytałam bo na całość zaległości nawet się nie porywam

balkan trzymaj się, już niedługo tego leżenia, a skoro cię wypuszczają do domu, to znaczy, że wszystko już po kontrolą, inaczej na pewno by nie ryzykowali
veronique przyłączam się do opinii dziewczyn - zrobiłaś najlepiej jak mogłaś dla wszystkich, podjęłaś dojrzałą decyzję, wiem, że musi być bardzo smutno, ale pomyśl jak byś się stresowała zdrowiem maluszka gdybyś tego nie zrobiła... niestety, niektóre decyzje nie są łatwe i przyjemne, ale słuszne....

pozostałym mamusiom przesyłam buziaka ;*

mi na szkole rodzenia mówili, że ważne, żeby zabrać własne ubranka z domu, bo są skolonizowane bakterami, które dzecko będzie miało w domu i to do tych bakterii ma się przyzwyczaić najpierw

Ale jaja...

Wlasnie mnie zbadal lekarz i stwierdzil, że zarowno w usg, jak i badaniu szyjka wyglada dobrze... Skonsultuje się jeszcze z moim lekarzem prowadzacym i zadecyduja, co dalej... Jeżeli to jakas pomylka, to zdecydowanie wole pomylki lekarskie w ta strone...

A ja i tak za 2 tyg mam usg, wiec u kolejnego lekarza sprawdze, czy wszystko w porzadku...

balkan to super wieści!!!! trzymam kciuki żeby się potwierdziły

a ja zapomniałam napisać najważniejszego -dziś rano miałam usg, to w 32 tyg i wszystko z malutką w porządku
nadal jest dziewczynką ;-) i ciągle ma takie samo położenie, czyli główką w dół i ziewała sobie akurat :-D
pomiary w porządku, a waży już ponad 1800 gram :tak:super

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry