reklama

Lipiec 2011

Dziendobry!

Balkan, super! Teraz bedziesz spokojniejsza
Pipi - gratulacje, idealna waga. Ja sie wlasnie zapisalam na USG, bedzie to 33 tydzien, ale chyba nie bedzie to miec takiego az znaczenia...
Konwalianka - trzymam kciuki i daj znac jak poszlo.

Dzisiaj pierwszy dzien czuje sie wyraznie lepiej. Zeszly tydzien byl naprawde kiepski. Co za ulga! Gdyby tylko nie bylo tak goraco...
Odebralam dzis kuriera z nosidelkiem i lezaczkiem. Fajne przyszly :)
Buziaki dla wszystkich.

reklama
dzięki kociatka..
wydrusia, mailuj ma rację..nie może odmówić.. a często te zaświadczenia można wydrukować ze strony urzędu i po prostu oni wypełniają
Anulka, naklejki super, sama je oglądałam i chyba się skuszę
balkan - to naprawdę super wieści.. oby faktycznie wszystko było tak jak mówi lekarz
pippi - gratuluje, maluszek już nieźle sobie waży :)

ja od rana piorę, już 3 pralka, ale pierwsza dla maluszka.. okazało się, że mam już z 5 kocyków, różnej grubości, tylko takiego bardzo grubego brak..ale to kupię może później..niemal każdy kupił mi też śpiworek i też uzbierałam już 5! Dobrze, że mają różne rozmiary..teraz problem, gdzie to zmieścić.. dostałam tez 7 kompletów pościeli :szok: i nie wiem co z nimi zrobić, bo prać wszystkie to bez sensu, bo z czasem i tak się zakurzą.. oj czeka mnie pracowity tydzień aby się z tym wszystkim uporać :-D
powoli się szykuję "na miasto" i do lekarza

balkan super wiesci
anulka naklejki sa fantastyczne
kociatka ciiesze sie ze u ciebie dzis lepiej
konwalianka to ci sie tego troche nazbieralo, rzeczywiscie czeka cie tydzien pracowity. kciukasy zacisniete
pipi witaj po twoim dlugim wielkanocnym weekendzie. super dzidzia duza.

no fakt, waży niemało już, przez 6 tyg przytyła cały 1 kg - i ja razem z nią ;-)
kociątka nie no chyba czy 32 czy 33 to żadna rożnica...

ja pranie zrobię dopiero jak już będę miała konkretnie co prać, bo na razie mam niewiele ubranek, pewnie w połowie czerwca się wezmę

muszę się wziąć za jakąś robotę, a tak mi się nie chce... zaległam na kanapię i złapał mnie leń

konwalianka trzymam kciuki za wizytę:-)

Konwalianka, rzeczywiscie sporo tego dobra nazbieralas :) Ja juz sie nie moge doczekac, kiedy powyciagamy (a wlasciwie moja mama) tych wszystkich malych cudeniek do prania:-)

Dzieki Silwia, ja tez sie ciesze. Mam nadzieje ze to nie chwilowe

Pipi odpoczywaj poki mozesz:-D

Ostatnia edycja:
Ja sei za pranie narazie nie biore, mam jeszcze chyba czas a chce zeby byly czysciutkie i pachnace jak sie malenstwo urodzi. Gorzej jak zostawie na ostatnia chwile i na koncu nie zdaze:-D A kupilyscie \/planujecie kupic specjalny proszek do prania dla niemowlat?

Witam kochane. Mój Paweł zaczyna dziś pracę na popołudnia i obudził mnie sniadankiem do łózka i bukietem róż. Dla dokładności dodam, ze żółte. Otworzyłam jedno oko i mówię: Żółte znaczy zdrada. Ale miał minę. Wczoraj wieczorem mnie wkurzył i poszłam spać do sypialni ale jego wywaliłam do salonu. No i myślał, ze żółty znaczy przepraszam. Biedny on az mi go szkoda:-D
Mnie męczy zgaga nadal na okragło i po wszystkim.Często stawia mi sie brzuch ale w miarę się czuję dobrze.
Majluj Marita bardzo fajna. Jest dobra dla dziecka i ten kolorek w moim guście
Konwalianka &&&&&&&&&&&&&&& za wizytę
Anulka ja pomalowałam na słoneczny promień a teraz na jedną ścianę walnę amarant , kupiłam w tym kolorze pojemniki na drobiazgi i zaszokowało mnie jak świetnie wygląda takie połączenie.
kociatka fajnie, ze lepiej się czujesz
balkan :)))))))))))) naprawdę się cieszę
Pipi 1800 to juz porządny dzidziuś:-)

Co do kolorowych pieluch to moje zakupy jutro dopiero przyjdą kurierem ale myślę, ze będzie na metce ta temp.
My zakupilismy wczoraj mebelki do pokoju małej. Takie słodkie białe i dodatki w amarancie i pudrowym różu. Ja dziś w końcu z racji , ze mam juz gdzie układać też wyprałam pralkę ciuszków dla małej.

No i zapeszyłam. Własnie zwymiotowałam po soku jabłkowym:szok:

wisienka ha ha dobre ;-) to zgasiłaś męża z samego rana...

my też planujemy odświeżenie pokoiku dla malutkiej i zrobienie go na "dziecięcy", bo teraz to bardziej służy za garderobę i schowek ;-) w sumie pośpiechu nie ma, bo przez kilka pierwszych msc będzie spała w kołysce przy naszym łóżku w sypialni, ale wolimy zrobić remont teraz niż z maym dzieckiem w domu

no i mam do was pytanie co do malowania - czy stosowałyście jakieś specjalne farby? mam na myśli takie dla dzieci czy alergików? możecie coś polecić?

Aniaa o proszkach rozmawiałyśmy ileś stron temu.. ja osobiście kupiłam proszek dla dzieci, dodatkowo każde pranie płukam dwukrotnie, aczkolwiek ktoś pisał, że i zwykły proszek jest dobry; tak naprawdę wszystko wyjdzie jak już maluch będzie nosił ubranka, wtedy będzie wiadomo czy nie ma czasem alergii na proszek, a uczulają nawet te dla dzieci..
pippi ja mam zwykłą farbę - decoral i magnat, szczerze nie szukałam dla alergików ani dla dzieci..
wisienko, nieźle Cię mąż przywitał:) heh, mina musiała być przednia:D

reklama
Pipi no my się na kilka miesięcy ładujemy do pokoju małej, a że mieszkanie jest nowe to pokoik stał pusty. A malowałam zwykłymi farbami. Miałam malować disneyem ale potem kupiłam zwykłą.
konwalianko no az mi się go szkoda zrobiło.
Ja ide się walnąć na godzinkę bo coś mnie łamie spanko. Trzeba korzystac puki można.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry