reklama

Lipiec 2011

reklama
Czesc Dziewczyny!
Dziś od rana obudzila mnie piosenka 'wake up it's a beautiful morning' i niewatpliwie taki jest. Przez okno wpada swieze powietrze i slonce, ruch uliczny corac wiekszy, a ja leze i leniu****e :)

Istnieje prawdopodobienstwo, że jutro obudze się we wlasnym lozku - niekniecznie o 6 rano :)
Zycze Wszystkim duzo slonka dziś!!

dzięki Balkan u mnie tez słonko świeci , piosenka extra. Nie spiesz się do domku, najważniejsze żeby było z Wami wszystko OK :-)
U mnie dziś rozpoczyna się decydujacy tydzień pod dwoma względami we wtorek podpisuję umowę kredytową z bankiem na 30 lat :-), w środę mam bardzo dokładne USG i notarialne podpisanie umowy kupna. a później to przepisanie mediów i zdanie ich w mieszkaniu i zostają dwa tygodnie na spakowanie. Energii mam dużo, mam nadzieję, że mi wystarczy na wszystko. Milego dnia dla wszystkich :-)

witaj balkan, witajcie mamuśki słonecznie
super, że masz dobry humor i jeszcze lepiej, że perspektywa bardzo przyjemna :) wiadomo jak to jest w szpitalu.. dzień tam zaczyna się znacznie wcześniej..
ja właśnie dzisiaj poleniuchowałam i przespałam wyjście mojego Pawła do pracy..obudził mnie dopiero buziak;-)nie ma jak własne łóżko..
dzisiaj lekarz, ale dopiero na 17.30 :( cały dzień oczekiwania aż zobaczę mojego szkrabka..
a ja wzięłam się już za pracę: zmywarka i pranie włączone, czeka mnie uporządkowanie pokoju małego, no i popranie wszystkiego, wietrzenie.. tak to jest po 2 tygodniach nieobecności..

oj mailuj, to faktycznie ważny tydzień się zaczyna i na pewno wszystko się uda :)a energia się przyda, w końcu pakowanie, to nie lada wyzwanie, nie mówiąc już o rozpakowaniu wszystkiego (u mnie od listopada jeszcze stoją pudła:-D)
Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Cześć Brzusie:) Wysyłam wszystkim moc dobrej energii na dziś:)
Mailuj Jesteśmy na dokładnie tym samym etapie! Nie dość, że mamy podobny termin porodu, to my też w tym tygodniu podpisujemy umowę kredytową, a 18 maja akt notarialny. Będziemy się chyba razem pakowały:) I też marzę o tym, żeby dać radę.
Dziś przyjedzie do mnie wózeczek Stasia:))) Tylko usg mamy dopiero w 37 tygodniu.

Konwalianka najważniejsze, ze nie będzie już wymówek. W końcu po podpisaniu umów nie będzie wyjścia :-) Ja nie znoszę takiego całodniowego czekania na wizytę dlatego umawiam się na 8.oo ;-) Mój Gin już sam z rozpędu mnie wpisuje ;-) Ale mogę trzymać kciuki za Ciebie cały dzień! Kolejny powód by się nie pakować ale za to bardzo ważny :-)

Magia to znaczy , że wariatów jest więcej na świecie :-) Super! Na pewno damy radę :-)

Ostatnia edycja:
Mailuj, Magia trzymam kciuki za zalatwienie wszystkich formalnosci

Ja się nie dam wypisac że szpitala bez dokladnych badan :) w koncu jakis powod zostawienia mnie tutaj byl, wiec bede się chciala dowiedziec, czy znikl...

A dokladne usg mam dopiero 27 maja, ale tydzien temu mialam tutaj taskie poboezne i Mateusz wazyl 1300 g. A'propos wagi - wlasnie mnie zwazyli i schudlam 1,5 kg :) albo rozbieznosc dokladnosci wagi, albo lezenie że szpitalna dieta dobrze na mnie wplywa :)

Ale macie fajny tydzien, dziewczyny. My z mężem śmiejemy się cały czas, że nic tak nie cementuje małżeństwa jak kredyt hipoteczny :-D

corin, racja! bo dzieci, to w końcu wyfruną z gniazda i będą miały swoje życie a kredyt będzie towarzyszył znacznie dłużej :)
mailuj, ja tez nie lubię czekać, ale mój lekarz przyjmuje prywatnie od 15.00 a i Paweł chce być na wizycie, więc od początku chodzę na 17.30..dzięki za kciuki, na pewno się przydają :)
balkan - schudłaś? może faktycznie dieta szpitalna.. ja wczoraj stanęłam na wadze i już +12,5 :(

reklama
Balkan pewnie różnica wytarowania wag. Takie różnice wagi nie są groźne jakby było inaczej. Ja na wadze staje tylko u gina i udaję, że jej nie widzę ;-)Maz rację , nie daj się zbyć tylko wypytuj o wszystko ! a waga młodego bardzo dobra :-)
Corin co racja to racja ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry