dodi_misia
Fanka BB :)
Wisienka, no z moja miał problem, bo ten patyczek to taki suchy, a przeciez niczym smarować nie może do tego badania.. i nie mógl go wsadzic, bo jakos mi w scianke pchal he i bolalo mnie.. mowil ze tak nie za bardzo to pobranie bo to trzeba troche glebiej a nie tak z wierzchu.. no ale jakos chyba będzie he
Sestina, Wisienka dzieki
mówie wam zawsze jakies zmartwienie.. jak nie to w 12 tyg, to teraz znowu cos.. oszalec moża... ja żartowałam ze nie ma tak dużo rosnąc.. niech sobie rośnie, bynajmniej by miala spokojne noce...
Sestina, Wisienka dzieki
Ostatnia edycja:
tylko czekac pozostaje, ale juz przebieram nogami z niecierpliwosci. a to wstawanie powinnam nagrac, i wysąłc na jakis konkurs ..:-)
Jeszcze go nie rozszyfrowalam do konca. I dziwi mnie ze na czole pokazuje inna temperature i w uchu inna. Bo przeciez temperature ciala mam jedna chyba
Ale moze tez dlatego ze dzis taki upal u nas. Ale mierzy temperature rzeczywiscie super szybko.
dobrze, że teraz wiem bo tez bym się zdziwiła i jeszcze na niego nakrzyczała znając siebie

jedna kobita mów, że były..a ta przy kasie mówi, że wogóle nie widziała ich.. i bądź tu mądry..ech.. jeszcze nadzieja w siostrze