• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lipiec 2011

gratulacje dla Goni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Synek urodził się na 2500 stronie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Zuzu czekaj kochana,ja miałam om 28 września,lekarz mi wyliczył,ze zapłodnienie ok 6 pażdziernika i wg om termin na 5 lipca,mój gin jednak się upiera ,zeby liczyć wszystko wg wskazań 1 szego usg i stąd wg niego termin na 12 lipca,zamotane to wszystko
mimi ja też miałam 28 września, ale do zapłodnienia doszło 10 października (tylko wtedy się seksiłam), ale to wszystko zależy od długości cyklu. Termin wg. om na 5 lipiec, ale nie pytał o długość cyklu, a u mnie krótsze były i wg. moich obliczeń to bardziej prawdop. 3 lipiec. Wg usg. 20 czerwiec

cześć Dziewczynki-wróciłam od gina. Jutro idę do szpitala, akurat mój gin ma dyżur więc ma mi zrobić wszystki badania - dokładne przepływy, KTG itp.
No i jutro zapadnie decyzja kiedy cięcie. W grę wchodzi już czwartek :-)

Zuzu czekaj kochana,ja miałam om 28 września,lekarz mi wyliczył,ze zapłodnienie ok 6 pażdziernika i wg om termin na 5 lipca,mój gin jednak się upiera ,zeby liczyć wszystko wg wskazań 1 szego usg i stąd wg niego termin na 12 lipca,zamotane to wszystko

no pokrecone wlasnie ja patrze z usg w 12 tyg i jest 7 lipiec i ciagle usg tak wskazuje... wiec jakos kolo tego 3-5 pażdz sexik byl hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry