• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lipiec 2011

reklama
dziewczyny wrzucajmy gratulacje na właściwy wątek bo główny nam się przypcha, jak zaczniemy rodzić na dobre:-)

gocha no to wszystko wskazuje, że będziesz druga...

a może gon1i się z wrażenia poprzestawiały cyferki w smsie i maluch waży 2500?

veronique leż i i wietrz, żeby jak najmniej podrażniać, a na wizycie gin na pewno coś zaradzi...

zuzu 2 kg to nie tak zle, dzieciaczki z waga po 500 kg daja rade, na pewno chlopak silny :-)
choc rzeczywiscie jak na prawie 37 tc to chudzinka ...
Em_ka o tych twoich ogórkach mowią w całym świecie. Więc seks przerwany na poziomie europejskim. Nie byle co ;-)

mailuj dziekuje :-D przynajmniej ty potrafisz dostrzec zalety w tak wielkim wypadku przy pracy :-D kochana jestes :-D teraz czuje sie szczesliwa ahahhahah

mi maluch dal w kosc dzisiaj, czuje sie jakby po mnie czolg przejechal, tesciowa zapadla na sen zimowy o 16 i obudzila sie dopiero jak szwagierka przyszla po malego. Maly dzisiaj prawie w ogole nie spal, mialam ochote go wystawic na balkon bo bylam juz tak znerwicowana. Pozniej daqlam mu butle i sie przytkal po czym przyszla szwagierka i go zabrala, a ja pol zywa jestem. BOze mam nadzieje ze jutro bardziej spokojny bedzie.
Od 9 miesiaca juz sie nie podejmuje opieki nad nim, za duzo nerwow i sily mnie to kosztuje, tez chce wypoczac przed porodem a maly jeszcze mi go przyspieszy...

Niczko poloz sie do lozka, zdejmuj gacie, rozkracz nogi i tyle, niech sie wietrzy. Rzeczywiscie czasami mozna przesadzic nieswiadomie z higiena i pozniej naturalna flora sie zalamuje i powstaja coraz to wieksze infekcje, jedna za druga az dochodzi do wyjalowienia. Strasznie ci wspolczuje i mam nadzieje ze to paskudztwo przejdzie :*

Ostatnia edycja:
gon1a gratulacje. Lzy same ciekna. nasz pierwszy lipcowo-czerwcowy bobasek.
gocha trzymamy kciuki za Was. czekamy na wiesci.

dziwczyny dopakowywac torby bo tu jak na rosyjskiej ruletce nie wiadomo na kogo wypadnie.

reklama
JEZUSIE NORMALNIE NIE WIERZE ZE MAMY PIERWSZE LIPCOWE MALEŃSTWO NA ŚWIECIE!!!!AZ SIE ŁEZKA W OKU KRECI!!! JA CIE TO JUZ SIE ZACZEŁO JUPI!!!

emka a no pewnie..lipcówka zostaje sie juz do konca zycia, bez wzgledu na wszystko:)!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry