• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lipiec 2011

reklama
Maqnio, dzięki kochana moja za sms! :*****

Mamy nasze pierwsze dziecko w rodzinie BB, ryczę jak głupia!!! Cudnie!!!

Gonuś, gratuluję Słonko!

Jak się uspokoję napiszę co u nas po wizycie:)

Monia dobrze zrobiłaś Kochana,napewno jej miło się zrobiło,ze jesteśmy z nią i przeżywamy!!

Psociaku pisz co po wizycie!!:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiecie co wlasnie sobie wobrazilam wszystkie nasze reakcje naraz, chcialabym to normalnie na zywo zobaczyc, wszystkie rycza, to musi byc widok:)

psocia pisz koniecznie jak po wizycie:)

Gocha to teraz kciuki za ciebie
Maqnio no i wyleciałas z kolejki
A ja nie mogę dojść do siebie po tej wiadomości.

Załóżmy jeszcze wątek gdzie będziemy wpisywać narodzone dzieciaczki, imie tc, jaki poród, wagę , wzrost, punkty???????

Normalnie jak w Big Brotherze,w końcu to bb,tylko kamer brakuje.Corin spokojnie nie możemy wszystkie naraz się rozpakować.Ja szacuję,ze do końca tygodnia będą 2 lub 3 maluszki:))))

reklama
tak taki wątek to heledorka mówiła, ze założy gdy sie pierwszy maluch pojawi i jeśli mamusia będzie chciała wpisu.. ale nawet jeśli nie, to fajnie byłoby odhaczać rozpakowane mamuśki

no właśnie psotka, czekamy na wieści..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry