reklama

Lipiec 2011

reklama
DZien dobry mnie jeszcze troche piecze ale opuchlizna zeszla .... wiec troszke lepiej ....
Gon1a WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Dla Ciebie i okruszkaaa !!!!! :*:*:*:*:*:*:*:* Ale bomba :))) super to juz pierwsza lipcoweczka rozpakowana
Aaaa hmmm kto nastepny ? :>

Dziób dziób ja Cie nie chce ztraszyć ale jak bedzie zlegac zlolc to dla plodu bardzo zle wiec goń do polożej z tym nie ma żartów. Mi gin mówil a zreszta lepiej nie straszyć badania szybko rób. Ja robilam próbę na cholestaze kolo 29-30 tyg ciazy. Ale bedzie dobrze tylko nie bagatelizuj tego.

A tak witam sie z Wami kochane. Ja już od godz nie spię,,, ale mąż przyszedl z pracy i okupowal kompa. Teraz siedze i czytam.
Veronique to dobrze jak zeszla opuchlizna ty to się masz kochana........3 maj się już niedlugo!

A ja niedlugo walę do szkoly bo moje lobuziaki jadą na obóz sportowy ...bezemnie.........ech az mi smutno.... i jade chociaz ich pożegnam...... tyle moego a moze jeszcze ich odwiedzę jak bedzie wsio ok po KTG

Hej slonca :-) u nas od rana leje a mimo to jakos tak mi duszno i helkoptery mnie dopadly i trzymaja. Wlasnie gotuje zupke i zaraz wybywam do kumpeli na pogaduchy :-) ciekawe jak tam gocha na IP :-)

Rano weszlam do kuchni a na drzewie za oknem szalal dzieciol. Stukal jak opetany :-) pomyslalam zeby mi wystukal za ile dni bede rodzic, a on stuknal 6 razy i polecial hihihihi
Zachcialo mi sie wrozb...

Fiu fiu a z tym dzieciolem to nie jest taka glupia sprawa :P ale to chyba tylko ja jestem taka przesadna :P :D Zuzu tylko szybko wracaj do domku bo upal jak cholera !!!! JA licze dzisiaj rowniez na burze.... Jakby Maqnio sie obudzila a liczac jej godzinki to kolo 11 to prosze jej przekazac ze wczoraj Pawel wylaczyl mi telefon zebym zasnela i spalam od praktycznie 21 do 7 :* i przeprosic ja i odezwe sie dzisaiaj jak Pawel mi przywiezie karte dol. :)

no i już po przychodni.... wracając kupiłam truskawki, czereśnie i morele - mam wyżerkę na cały dzień.... jak to dobrze sie wyrwać z domu.... a teraz znowu na kanapie....

Weroniczka, super, że juz mniej swędzi - ja pamiętam, jak mi poprzedni ginekolog mówił, że zbyt dużo higieny szkodzi i zakazał się podmywac po każdym siusianiu..... najwyraźniej miał rację, ale też sądzę, że po prostu masz tak wrażliwe ciało..... mam nadzieję, że niedługo minie - wkońcu musi sie wygoić do porodu....

Dziub, niestety nie pomoge, bo nic nie wiem o cholestazie....

Cześć Marzenka i Zuzu! no i Corin, oczywiście (pojawiłaś się w momencie pisania)..... i Ty nie licz kobieto tych stuków dzięcioła - dostukał się do robaka i tyle..... a Ty spokojnie czekaj do połowy lipca.....

Ostatnia edycja:
spokojnie, ja sobie to wzielam jako zabawe tylko, absolutnie nie zamierzam sie tym sugerować ;-) Tylko śmiac mi się chce, bo szalał jak nakręcony a jak zaczęłam liczyć to nie dość że zwolnil (jakby po każdym stuku się zastanawiał czy jeszcze stuknać) to jeszcze tak malo i skończył :-D Jakby wiedział, że ktoś liczy :-D Nawet się zastanawiałam co będzie jesli dolicze np do setki, hahahaah

Dzień dobry laseczki kochane :*:*:*
Corin i u mnie leje jak z cebra a muszę iśc do chirurga cholera :-D Ty już nie licz tych stuków dzięcioła ;-):-D
balkan owocki fiu fiu teraz mogę i ja je pochłaniać non stop :-D:-D
Dzióbek myślę,że najlepiej jak się skonsultujesz z kimś w przychodni czy coś ;)
sis cieszę się,że wszystko dobrze z Tobą i Dawidkiem :*:*:* i niech siedzi jeszcze sobie i rośnie w brzuniu :-D
I nie wiem co miałam znów napisać :( skleroza dopada mnie straszna :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry