Cześć Mamuśki!
Zapowiadali dzisiaj znowu upały, ale może będzie nie najgorzej pod względem temp.?
Veronique - oby sytuacja się unormowała i żeby Cię jak najszybciej przestało boleć! Wyobrażam sobie, że musi to być piekielne uczucie..
Gon1a - GRATULUJĘ!!!!!!! Oby synuś nabrał teraz szybciutko ciałka i rósł zdrowo
psota - super wieści o maluszku

jaki on już duży

)
Magia10 - trzymaj się w dwupaczku do tego 37 tygodnia, położnej trzeba słuchać
zuzu - ja też się ostatnio zastanawiałam, czy brać rożek do szpitala.. Bo przecież jak już się wyjdzie ze szpitala to trzeba będzie bąbla małego do fotelika samochodowego włożyć i do domu przywieźć. Więc nie wiem czy jest sens najpierw dzidzię do rożka wkładać? Chyba, że coś źle rozumuję
konwalianka - dużo razy Ci się ta macica stawiała. Mi kiedyś gin powiedziała, że do 10/dzień to jest ok a jak więcej to żeby dzwonić albo na IP jechać.
A ja się wczoraj pokłóciłam z moim mężem i dzisiaj dalej się nie odzywamy i smutno mi, chyba sobie popłaczę

(
W ogóle źle spałam, najpierw nie mogłam usnąć bo jakiś pies na dworze szczekał bite dwie godziny!! Myślałam, że oszaleje :/ A potem co 1,5 godz. siku. O czwartej się przebudziłam i nie mogłam usnąć. Ech.. Zapowiada się nieciekawy dzień..