orchidea_
Dzidziulek kochany <3
Doberek brzuchatki i maluszki :*:* wreszcie doczytałam i uśmiałam się z rana 
wisieńka sto lat kochana wszystkiego co najlepsze ,lekkiego porodu i samych szczęśliwych chwil :*:*
akonwalianka smacznego kochana no to już się na paczkę niedługo doczekasz
sestinka to efektem się pochwal później jak coś

morgenrood jej wreszcie zajrzałąś,a myślałam o Was jak się czujecie,będę trzymała kciuki za poród sn żebyś się kochana nie namęczyła i zaglądaj częściej :*:*
sis dobrze,że wyniki dobre cieszę się bardzo :*:*
Corin buhahahah teściowa number one jest

Pippi nic się nie martw brzuszkiem dzidzi na bank jest wszystko ok
:*:*
emkamek kochana pewnie ciężko z maluszkiem odpocząć ale może czasem znajdziesz troszkę czasu na relaksik :*:*:* i siedź w dwupaczku ile się tylko da :*:*
dodi super,że łóżeczko będziesz miała niedługo ja też wreszcie niedługo będę miała,ale to co chcę jest na miejscu w sklepie więc moge iśc po nie jak tylko sobotę małż będzie miał wolną
:*:*:
Co do badanka ja mam na każdej wizycie USG i na samolociku,ale jakoś nie odczuwam dyskomfortu podczas badania,a jestem spokojna ,że wszystko zamknięte
Pomiary mam na każdej wizycie ot taki lekarz,ale nie stresuje Nas nigdy więc jest ok.Co do schodzenia z fotala mój lekarz się zawsze śmieje,że od się nie zdąży dobrze obrócić a ja już na leżance do USG gotowa haha mówi mi wtedy "jak sarenka pani skacze mi po tym gabinecie" 

Wszystkie mocnooo buziam laseczki :*:*:*:*:*:*

wisieńka sto lat kochana wszystkiego co najlepsze ,lekkiego porodu i samych szczęśliwych chwil :*:*
akonwalianka smacznego kochana no to już się na paczkę niedługo doczekasz

sestinka to efektem się pochwal później jak coś

morgenrood jej wreszcie zajrzałąś,a myślałam o Was jak się czujecie,będę trzymała kciuki za poród sn żebyś się kochana nie namęczyła i zaglądaj częściej :*:*
sis dobrze,że wyniki dobre cieszę się bardzo :*:*
Corin buhahahah teściowa number one jest

Pippi nic się nie martw brzuszkiem dzidzi na bank jest wszystko ok
emkamek kochana pewnie ciężko z maluszkiem odpocząć ale może czasem znajdziesz troszkę czasu na relaksik :*:*:* i siedź w dwupaczku ile się tylko da :*:*
dodi super,że łóżeczko będziesz miała niedługo ja też wreszcie niedługo będę miała,ale to co chcę jest na miejscu w sklepie więc moge iśc po nie jak tylko sobotę małż będzie miał wolną
Co do badanka ja mam na każdej wizycie USG i na samolociku,ale jakoś nie odczuwam dyskomfortu podczas badania,a jestem spokojna ,że wszystko zamknięte

Wszystkie mocnooo buziam laseczki :*:*:*:*:*:*
Ostatnia edycja:

może połóż się teraz na troszkę ?