reklama

Lipiec 2011

Doberek brzuchatki i maluszki :*:* wreszcie doczytałam i uśmiałam się z rana :-D
wisieńka sto lat kochana wszystkiego co najlepsze ,lekkiego porodu i samych szczęśliwych chwil :*:*
akonwalianka smacznego kochana no to już się na paczkę niedługo doczekasz :-D
sestinka to efektem się pochwal później jak coś :-D:-D
morgenrood jej wreszcie zajrzałąś,a myślałam o Was jak się czujecie,będę trzymała kciuki za poród sn żebyś się kochana nie namęczyła i zaglądaj częściej :*:*
sis dobrze,że wyniki dobre cieszę się bardzo :*:*
Corin buhahahah teściowa number one jest :-D:-D
Pippi nic się nie martw brzuszkiem dzidzi na bank jest wszystko ok ;):*:*
emkamek kochana pewnie ciężko z maluszkiem odpocząć ale może czasem znajdziesz troszkę czasu na relaksik :*:*:* i siedź w dwupaczku ile się tylko da :*:*
dodi super,że łóżeczko będziesz miała niedługo ja też wreszcie niedługo będę miała,ale to co chcę jest na miejscu w sklepie więc moge iśc po nie jak tylko sobotę małż będzie miał wolną ;) :*:*:
Co do badanka ja mam na każdej wizycie USG i na samolociku,ale jakoś nie odczuwam dyskomfortu podczas badania,a jestem spokojna ,że wszystko zamknięte ;) Pomiary mam na każdej wizycie ot taki lekarz,ale nie stresuje Nas nigdy więc jest ok.Co do schodzenia z fotala mój lekarz się zawsze śmieje,że od się nie zdąży dobrze obrócić a ja już na leżance do USG gotowa haha mówi mi wtedy "jak sarenka pani skacze mi po tym gabinecie" :-D:-D
Wszystkie mocnooo buziam laseczki :*:*:*:*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
Corin dodajmy "K" i będzie bardziej żywiołowo;) BRyk!;)
Moja ginka średnio co drugą wizytę "molestuje" mnie na samolocie ale nie robi to na mnie zadnego wrazenia. Moze dlatego ze zaczynałąm od wizyt u faceta kilka lat temu- tam to się spinałam heheh

Wczoraj kilka h zajęłó doprowadzanie sypialnio-dziecięcego do ładu. Ze starych mebli została tylko nasza komoda sosnowa. Prawie gotowe. jeszcze dziś wykończenia, lampki, srutki, prutki i takie tam:) ale ciesze się:)
no to czekamy na zdjęcia :)
Magia, jak Twoje przeziębienie?
Corin, a cóz to? jak nie teraz to kiedy będziesz spała?
czy któraś się dzisiaj wybiera na wizytę?

Corin uuuuuuu współczuję kochana :baffled: może połóż się teraz na troszkę ?
sestinka na mnie też to wrażenia nie robi jakoś ... u dentysty nigdy nie miałam znieczulenia też jakoś mnie to nigdy nie bolało żeby krzyczeć czy coś :-D

orchi tak przejęta jestem zawsze na fotelu czy ok i ze zara zna usg zobaczę małą, w między czasie gadamy z ginka o tym i tamtym że nie zauważę nawet. A dentysty się nie boję bo mało ich znam;)P mam tylko jedną malutka plombę:) mówią,że mam mocna kość ale niestety coś za coś bo nie są śnieżnobiałe;(

Hihi no wtedy to faktycznie przejęcie jest niezłe ,że się szkrabka wreszcie zobaczy :-D ja teraz w ciąży z tą ósemką miałam problem :-( bo ból był nieziemski ale jak juz tam usiadłam to byłam spokojna ,że coś dentystka zadziała :-D
marzencia cmokkk słonko jak się dziś czujesz ??/

reklama
no to i ja się przyłączę do tych wywodów.. ja tam do ginekologa nie powiem, niebardzo lubię, ale już sie nie stresuje ani nic, tylko jak on na fotel, to siup..spódnica w górze i już :-) ciaża to okres, kiedy masz kiedy się przyzwyczaić i nie robi to faktycznie wrażenia..
orchi, dentysty nie lubię..mino tego, że zęby mam zdrowe, to zawsze gdzieś w głębi się stresuję..ale to inny stres.. no i ten zapach..chociaż teraz to już mniej niż kiedyś śmierdzi tymi środkami co wkładają do zębów..

ja w 26 tygodniu miałam zapalenie dziąsła i wierzcie mi..nie było to fajne..ropa mi się lała z dziąsła, mimo zdrowych zębów! Lekarka nie wiedziała co z tym zrobić, bo ja na rentgen nie chciałam się zgodzić..a napuchłam, a bolało - szok.. taka zła byłam, bo zęby zdrowe a tu takie *****;/
sestinka, to czekamy cierpliwie :)
Marzenka, zuch córa, ze pomaga mamie odpoczywać

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry