reklama

Lipiec 2011

Sto lat dla Wisienki !!!! :*:*:*:*

Słuchajcie Maqnio moze miec rozwiazana ciąze bo ma za duzo plynu owodniowego ... lekarz zastanawia sie co zrobic bo chcialby poczekac do 37 tygodnia ... zeby wszystko bylo na 100% rozwiniete plucka glownie . Mala jest zdrowa z USG ale rozwazaja czy nie bedzie miala oxy . podlaczonej ... i nie rozwiaza ciazy bedzie mnie informowac co i jak

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie kochne witajcie:-)Dziękuję za życzenia:-) no i doszłam do wieku średniego lat 35:-D
Corin przeczytałam ten artykuł, ja tez mam je wszystkie dziś 4.15 znowu obudziły mnie skurcze, było ich 5 co 11 minut, potem ból brzucha jak na @, potem przeszło i został ból krzyża i takie lekkie skurcze przy spojeniu. Boli mnie krocze jak siadam, zdaje mi się, ze mała wystaje i ją wciskam i pachwiny ciągną i kłują. To promieniuje az do ud....Mała rusza się od jakiegoś czasu mniej ale regularnie. I sama już nie wiem czy mam jechać to sprawdzić na IP czy się przyzwyczaić. Na pewno to nie skurcze BH bo tamte odczuwałam jako twardnienie a nie bolesność.:szok:

Maqno kciuki

Nika ale ona jest chyba w 37t????Czyli co do końca 37?

Ostatnia edycja:
Pipi mnie pachwiny tez bola ale to w sumie nie pachwiny a krocze jak dlugo stoje ... i puchna stopy i mam skurcze jednej z lydek lewej w nocy :) a tak poza tym to ok ... mdli mnie czasami ... ale taki urok byle do konca we wtorek mam wizyte mam nadzieje ze moim Waldim wszystko ok :))))

Wisienko tak do konca 37

WISIENKO!!! STO LAT!!!!!!!!!!!!! I PIĘKNEGO BEZBOLESNEGO PORODU!! ;-)

Magnio będziemy trzymać kciuki żeby było jak najlepiej.
U mnie wczoraj jak zaczeła się burza tak zachmurzone do dziś.,... fajnie.... choć pogoda tylko na spanie..... ja spałam przy oknie otwartym na oścież prawie bez przykrycia tylko brzuszek i nerki a mój bidulek zakryty po uszy heheh i ciagle w nocy jak wstawałam mówiłam ze mi gorąco.... ;-)

dziś w nocy mnie tak złapał skurcz w łydkę maska az szybko się zerwałam i zaginałam stopę na piszczel...a łydka boli mnie do teraz.... a na dodoatek wczoraj chyba rwa kulszkowa w pr stronie..........wrrr nogę mi odjeło.... nigdy tak nie miałam.......

OOOO właśnie przyszedł mi materac do łożeczka...zaraz przymierzę czy pasi bo wymiar 110x70 heh

dziendoberek :-) wlasnie doczytalam o Maqnio
ej a to nie bylo tak ze jak jest za malo plynu to zle? a ona ma za duzo i tez niedobrze? nie rozumiem...:dry: ktoras wie o co w tym chodzi?

WISIENKA 400000000 lat :-D szybkiego rozwiazania i zdrowej kruszynki :-):zawstydzona/y:

hihihi zuzu tez mialam dzisiaj pierwszy skurcz w lydke fiu fiu ... STRASZNE uczucie gorsze od tzw "mrówek" :P

Emko Mi Maqnio powiedziala ze jak jest za duzo to moze swiadczyc o tym ze mala moze ale nie musi miec problemow z nerkami albo ukladem pokarmowym moze byc cos nie tak

Ostatnio edytowane przez moderatora:
trzymam kciuki za maqnio &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
eh mnie to ciągle coś boli az sie ze mnie czasem mąz śmieje (jakby to było zabawne)
vero a jak ty sie czujesz fizycznie i psychicznie ..kryzys troszkę przeszedł

wisienko
wiek średni jest najlepszy :-D
corin jak bedziesz czytac wszytskie te pierdoły to nakopię cię w zadek... do łozka odpoczywac, brac nos-pę i czekac ....zakaz odwiedzania blogów, srogów o porodach inaczej nam się wykończysz
dodi codziennie mnie zadziwiasz ty i ta godzina :-D

Madzia cos Ty ... jak mysle o bolach to mamciarki na plecach ... juz mam wizje ze mdlec bede .. ze zaslabne ze to tak ogromny bol :/ a wtedy co Waldiemu moze sie stac ...ja nigdy nie mialam tak ogromnego bolu prawdopodobnie ktory mnie czeka wiec... mozliwe ze nie spodziewam sie tego co mnie czeka i STRASZNIE sie boje ze nie podobolam i ogarniaja mnie na tyle pesymistyczne mysli typu ze nie dam rady... ze nie zdolam urodzic bo bol bedzie tak ogromny ze bedzie cos nie tak ze mna :( i cos mi sie stanie
I wiem skad to sie wzielo bo od poczatku mam schizy przez bratowa ktora urodzila w 23 tyg. i nakrecala mnie iz porod to istna masakra... potem kolezanki ktore rodzily sasiadki :/ ja mam pecha a ich to chyba rajcuje ze moga postaraszyc albo mowia juz prawde sama nie wiem zdania sa podzielone " Nie ma sie czym martwic jakos to bedzie " Albo " Nie jest tak strsasznie " albo " Istny koszmar ledwo przezylam "

reklama
Ja tez mam wszystkie o ktorych ona pisze, a do tego dzis te jajniki, i wcale nie przechodzi przy chodzeniu, wrecz przeciwnie. Mloda od wczoraj jakas spokojniejsza, nawet sie zastanawialam czy do przychodni dzis nie podejsc zeby sprawdzili czy z nia wsio w porzadku. No i lece z wagi. Juz mam prawie minus kilogram, nie zebym narzekala, ale ;-)
Do tego bol z krocza promieniuje mi do ud.

Kopnijcie mnie w d... Bo sie naprawde nakrecam.

Niby rodzilam juz dwa razy, ale jeszcze ani razu akcja sama mi sie nie zaczela, wiec jakbym rodzila pierwszy raz...

Corin posluchaj rady mailuj i wykap sie, przeciez czytalas wczoraj ze skurcze i inne dziadostwa znikaja po dobrym wyszorowaniu ciala :-D

a tak na serio to dobrze kobita radzi, z dwojka dzieci i tesciowa nie ma zartow, dzieciaki niech zajma sie domem, sa juz na tyle duze, tesciowa niech sobie sama herbate zrobi a ty zamow pizze i tyle, wypoczywaj ile mozna!!!!!!!!

Emko Mi Maqnio powiedziala ze jak jest za duzo to moze swiadczyc o tym ze mala moze ale nie musi miec problemow z nerkami albo ukladem pokarmowym moze byc cos nie tak
a tego sie nie da sprawdzic na usg? od razu musza rozwiazywac? dziwnie troszke, ale przeciez czasami sie zdaza ze kobiety maja duzo wod plodowych ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry