Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mimi rob te pozycje co ja robilam, co dziennie po 10,15 min zrob podparcie na kolanach i lokciach, jak ci sie lokcie zmecza to mozesz je ugiac i lecez glowa na dloniach, podobno w takim ulozeniu rozluzniaja sie wszystkie miesnie brzucha i dziecko ma mozliwosc przekrecenia sie. ZObaczymy w poniedzialek czy mi to pomoglo czy nie, a twoj maly jeszcze ma ostatni gwizdek na przekrecenie sie!! wyprobuj tych cwiczen!!
Corin nich idzie twoj mezczyzna i porozmawia kuRturalnie z wychowawczynia, bo najzwyczajniej w swiecie miala chyba jakies zajawki na zatruwanie dupy woreczkami z bluzki
Zuzu a tak to musialam byc ja toczylam sie z pocztowej bo musialam wziasc jakies zaswiadczenie z uczelni Mimi, probuj cwiczen moze pomoga a napewno nie zaszkodza a jesli nie zmieni pozycji nic sie nie poradzi... Emka smaka mi narobilas tym arbuzem, moj mi mial kupic w zamian za czeresnie i cos sie nie rusza, jutro go pogonie;-)
jak ja wam zazdroszcze tych owoców okazało sie ze nawet tego nie moge jesc , ja juz sama nie wiem co moge a co nie teraz jeszcze doszło ze wogóle soli a prawie we wszystkim jest sól to zostało mi moje mleko i woda no i jarzyny