kurcze, ja dzisiaj dopiero 4 miejsce i tylko przez swoje lenistwo.. zwyczajnie nie chciało mi się dupki z łóżka podnieść mimo, że nie spałam.. trudno.. powalczę jutro - hehe
witajcie kochane drukareczki
Magia - dziękuję, faktycznie dzisiaj ważna data dla maluszka mojego.. no i równie ważna dla Twojego, wiec trzymam mocno &&&, na pewno zda ten egzamin i będzie miał z głowy..oby to zapalenie nie było już jakimś zaawansowanym tworem.. czyli goście zostawili po sobie "pamiątkę"
sestina - ja mam może ze 3 różnej wielkości, ale też już nie dokupuje - starczy mu ciuszków..dzisiaj planuje za to powlec pościel

fajny ten bodziak, nie bodziak..może i ja sie skuszę
orchi - smoczek to podstawa! więc koniecznie biegnij..ja jak siedziałam "na torbie" w zeszłym tygodniu, co czekałam na decyzję lekarza, to pierwszą rzeczą jaką było, to wyparzyłam smoczek i do torby..lepiej mieć niż nie mieć

ja też mam z tt smoczek i wydaje się super - niby imitacja brodawki ..ale podobno są dwa rodzaje dzieciaków, jedne lubią smoczki sylikonowe, a inne zwykłe..mój musi lubić silikonowy, bo taki mu zakupiłam:-)
za wszystkie mamusie, które mają dziś wizytę &&& a tym, które nie mają - życzę miłego dnia :-)