reklama

Lipiec 2011

reklama
moja kolezanka miała tzw zatrucie ciążowe i przy tym puchła tzn po prostu woda w bardzo duzych ilościach zostawała jej i wiazało się to jeszcze z cisnieniem. przytyła na tym 30 kg

No ja tez za bardzo przytyłam w ciagu 2 tygodni , na tym etapie ciazy nerki tez odmawiaja posłuszenstwa , na szczescie nie miałam białka w moczu , ale cukier to spowodowany pewnie ta moja cukrzyca , za to wysokie cisnienie , tak ze kazdemu komu puchna nogi radze to sprawdzic u lekarza bo moze to byc normalne od upałow a moze byc całkiem inna przyczyna a to niebezpieczne dla mamusi i dziecka

Hej slonca :-)

Moj maz juz po rozmowie z pania. Pani sie zarzekala ze tylko raz odeslala koszulke ! Prosto w oczy, moj malz nie dyskutujac zbednie, spytal tylko czy moze byc taka koszulka a jak nie to sobie ja zostawimy badz co badz jest nasza... Pani sie zgodzila, laskawie. Za rok aga bedzie w 3 klasie i dam sobie glowe uciac ze dostanie po bracie.

Sestina, tez mam takie dwie koszulki, mysle ze sa wygodniejsze na noc nic zwykle spiworki, bo nie trzeba sie szarpac z rozpinanie i zapinaniem orzy przewijaniu :-)

Ale babsztyl kłamać patrząc komuś w oczy co za ....... echh szkoda nerwów na taką kobietę Corin a Adze się pewnie oberwie znając system nasz szkolny brat jakoś dał radę to i Ty musisz dać ... dziwna mentalnośc nauczycieli

sama jestem nauczycielką, teraz będę matką- uważam,że odrobina wyobraźni i taktu no i logiki przydałaby się w tej całej sytuacji- ale myślę że to kwestia charakteru tej pani,nie zawodu jaki wykonuje, a może ma jakieś kompleksy???

ja tez mam kilka takich śpiworków, nawet w wersji zimowej. Dzidzia się nie rozkopie i czuje się bezpiecznie.
Konwalianka pewnie, że świat się nie zawali jak dzidzi nie wykąpiesz. Ale dzieci potrzebują rytuałów, wtedy czują się bezpiecznie. Dzięki temu łatwiej zasypiają wpadają w rytm. A jak nie masz czasu to zapewniam Cię, że za 2-3 miesiące będziesz umiała zrobić cała kąpiel w 5 minut. Na początku zajmie Ci to z 40 ;-)
Buziaki dla wszystkich:-)
Ja wizytę mam w piątek , rano i nie mogę się doczekać. No ale już bliżej niż dalej .

Marzenko, ja jestem zapuchnieta non stop od 2 miesiecy. Co tydzien - dwa robie badania moczu, raz w mies morfologie pod katem wlasnie zatrucia i 2x dziennie mierze cisnienie i wszystkie wyniki mam w normie. Wiec to poprostu chyba wina mojego organizmu tylko i wylacznie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry