• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
mailuj cc to nie tragedia a Krzysia i tak jakos beda musieli wyciagnac , moze jeszcze sie przekreci przed porodem
konwalianka trzymaj sie dzielnie

ja tez przy 2 porodzie miałam rozwarcie a nie było bóli i tak jak Konwalijka krwawiłam i tez nie wiem dlaczego do tej pory

Miczka - powodzenia na wizycie! Zrobiłaś mi smaka na naleśniki.. chyba zrobię jutro :P
Wisieńko - współczuję mdłości, dla mnie nie ma nic gorszego niż wymioty.. (mówię tak pewnie bo jeszcze skurczy nie miałam ;) Co do obowiązków domowych to mój mąż odpowiada na takie zaczepki, że jak chce to możemy się zamienić. I ja wtedy siedzę cicho bo on na prawdę dużo pracuje a ja teraz siedzę w domu :P
maqnio - zrobiłaś mi smaka tymi własnymi ogródkowymi truskawkami.. przypomniały mi się truskawki z ogródka babci.. to był smak!!
konwalianka - TRZYMAM KCIUKI!!!
Patrycjaa - nie zazdroszczę sytuacji ze szczurem.. Trzymam kciuki żeby udało się wytępić dziada!!
Pippi - super wieści, przed Tobą spokojny weekend :)
mailuj - jeszcze klamka nie zapadła.. może te ćwiczenia Ci pomogą i mały się obróci?
Magia, robiłaś odczyn Coombsa? Daj znać koniecznie co powie na to lekarz! Może wystarczy zastrzyk z immunoglobuliny? Ja też muszę to kontrolować..

Odnośnie snów to pocieszające jest, że nie tylko ja miałam dziwny sen :) Pisałam Wam kiedyś, ja urodziłam myszkę :P
Udało mi się dzisiaj poprasować białe rzeczy, jutro biorę się za kolorki :) Czekam na męża, wieczorkiem idziemy do kina :) Mam nadzieję, że mały się nie wystraszy :P

poszłam na bazarek i zmęczyłam się okrutnie - to był pierwszy raz od 2 m-cy...... potem przysnęłam, a tu takie wiadomości..... teraz to już chyba będzie naszą codziennością....

Konwalinka!!!! Trzymam kciuki!!!

jak już się piętrami licytujecie to ja mieszkam na 3 piętrze, ale w domu mam schody na czwarte.... na szczęście kibelek i na dole i na górze.... :)

konwalianka trzymam kciuki ..rozwarcie już chyba za duże żeby zatrzymać...&&&&&& zaciśnięte
magia spokojnie medyki coś poradzą..głowa do góry.. arobiłas pierwszy raz??? ja robiłam ze 3 razy

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry