reklama

Lipiec 2011

Hej Kochane :-) ale się ze mnie śpioch zrobił :O czeka mnie dziś sprzątanko,ale powoli i ze spokojem dam radę :-) z niecierpliwością czekam na tel od gina :-( Boże jakie to stresujące:/
Konwalianka witaj Kochana :-) opisuj w chwili wolnej :-) Tymuś jest cudowny:-) pasuje mi na zięcia :-D
Morgenrood Gratulacje podwójnego szczęścia :-) jesteś dzielną i silną kobietką :-)
Sis dziękuję za fotusie Stasinka :-) Magia cudowny jest :-) jejku aż łezki w oczkach stają jak widzę te słodziutkie maleństwa :-) może i ja za 4 dni ujrzę Lileczkę :-) proszę o kciuki żeby się udało :-)
Psociu u mnie dziś od 8 rano trawe kosili :/ musiałam okno zamknąć i się dusić :/
Orchi moja tak samo dokazuje jak może :-) ma już coraz mniej miejsca i szaleje :-)
Wisieńko u mnie też cisza ze skurczami :/ jak mają być to ich nie ma ale cóż
Anulka mój ma to samo :-) a co do pępkowego to będę musiała jakąś sałatkę zrobić bo mi umrze z głodu jak będę w szpitalu albo polezie na kebaby itd :-D
Wszystkim życzę miłego dnia :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kuleczki! :)

Morgenrood -
jeszcze raz gratuluje slicznych maluszków
Madzia, Margerita
- trzymam kciuki i mysle o Was..
Sestinka, Emka - udanych wizyt. Czekamy na wiesci..

Ja mam wizyte jutro + usg zeby sprawdzic czy Nadunia urosła tyle ile powinna. Z wyliczen wychodzi ze powinna wazyc jakies 2700/2800. Jesli tak bedzie, to juz sie nie martwie. Co noc mi sie ta wizyta snila. stresik jest.

Milego dzionka Wszystkim! :*

katerina na pewno urosła, ja też się martwiłam wagą, a na kolejnym usg okazało się że w dwa tygodnie przytyła prawie pół kilo i teraz też już waży 2900 więc jest w porządku :-) i u ciebie też będzie dobrze na pewno

hej dziewczynki, ja po wizycie. Jak zwykle sie duzo nie wysilili z wyjasnieniami badan a ja nawet nie pytam bo mam ich juz gdzies.. szkoda sie denerwowac! powiedziala tylko ze wszystko dobrze, oczywiscie musialam poprosic zeby mi sprawdzila na usg czy mala dalej posladkowo- NIESTETY TAK :-( powiedziala ze do anstepnej wizyty (czyli 11 lipca) ma czas, jak sie nie obroci to wysylaja mnie do szpitala na ustalenie daty cesarki :baffled: dziwi mnie tylko ze do terminu brakuje mi 3 tyg to kiedy oni maja mi zamiar ta cesarke robic? w 40 tc? albo jak mi juz wody odejda :wściekła/y: troszke tego nie rozumiem, choc z drugiej strony moze sie jeszcze obroci uparciuch jeden, no chodzi tylko o jeden obrot a tyle nerwow kosztuje!! w piatek mam te pobieranie probki na paciorkowce...a w poniedzialek anestezjologa. Boze ile tego jest teraz na koniec, zeby mi sie o czyms nie zapomnialo!

ja uciekam na basen, w domu siedziec nie bede bo upal nieziemski,a z rana malo ludzi jest, szczegolnie od pn-pt takze sobie poplywam, moze mala sie przekreci :-D
buzka :*

Dziewczyny jak wyglądają wasze twarze? Z moją od tygodnie coś się dzieje. Nos mam jak kartofel, usta mi też jakoś zapuchły, ogólnie jakos dziwnie wyglądam. Spytałam wczoraj o to męża i usłyszałam, że co się dziwie przeciez przytylam...
laugh.gif
Facet... Na nosie przytyłam??
laugh.gif
Corin, ja raczej nie napuchłam, ale mama mi ostatnio powiedziała, że się już zmieniam, a tak się podobno dzieje przed porodem. Podobno twarz właśnie taka się robi napuchnięta i jakaś taka niekształtna, że to niby normalne... Ja tego nie widzę (na szczęście bo bym się znowu zamartwiała ;-)) ale mama to mama, więc jej wierzę. Także prawdopodobnie twój maluszek wyskoczy już niedługo!!

reklama
Hej dziewczynki :-)

Konwalianka fajnie że już jesteś z nami :-) wracaj szybciutko do siebie.
margerood gratuluję ślicznych maleństw !!!
margarita, madzia powodzenia oby wszystko było dobrze !!!

Życzę wszystkim miłrgo dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry