reklama

Lipiec 2011

U mnie znow mdłości, dziewczyny co się dzieje?? Alien pod skórą daje czadu, ja muszę z młodymi po adidasy jechać chyba sobie spakuję jakieś woreczki, albo co...

reklama
Cholerka słonko może serio strułaś się czymś :eek: no weź woreczki bo co masz zrobić kurde może herbaty się napij ciepłej gorzkiej :dry: nie mam pojęcia co doradzić Ci

Hej Dziewczyny!
wreszcie Was doczytałam.... :) ja nadal śpię jak suseł - od 22.30 do 8.30, a potem jeszcze godzinna drzemka po południu.... :) chyba na zapas się wysypiam.... :)

Sesitina, już Ci chmur wysyłać nie będę, ale wiesz..... Twoje dziecko będzie starsze o 2 dni - nie wie, czy Ci kiedyś tego nie wypomni.... :)

swoją drogą rzeczywiście cesarek u nas co niemiara..... może dlatego, że jeszcze chwilka do terminów.....

Corin, współczuję uścisków z kibelkiem..... mój mąż patrząc ile owoców ostatnio pochłaniam zapytał się ile ja czasu w kibelku spędzam..... a mój brzuch jakby wogóle natarcia owoceowego nie zauważał.....

aha - dziś w nocy starsznie mi śmierdziało lawendą (nie znoszę tego zapachu) - już podejrzewałam męża, że kupił zapachy do pościeli - okazało się, że to moje włosy.... :) nie umyłam po fryzjerze, bo się prostymi chciałam cieszyć.....

też niedługo się na bazarek wybieram i dziś rzeczywiście podjęłam decyzję o ostatecznym spokowaniu toreb.... :)

Znalazłam w necie że mdłości mogą byc objawem rozwierania sie szyjki. Nie pamiętam czegos takiego z poprzednich ciąż i nie chcę się wkręcac, ale staram się to sobie jakoś racjonalnie wytłumaczyc.

balkan :*:*:*:*: śpioszku :-D masz melodyjkę do spania aż zazdroszczę Ci tego spanka :-D
Corin nie mam pojęcia może to i to albo może Ewunia nóżkami kopie bo żołądku Twoim ;) teraz coraz większe są bąbelki więc wszystko możliwe

Czesc dziewczynki

Corin, moze taka u Ciebie koncowka po prostu -jak u Wisienki? Marne to pocieszenie, ale przynajmniej moze to niczego jeszcze nie oznaczac.

Ja jestem mniej spiaca (przedtem jak spiaca krolewna - oczy na zapalkach); spie w nocy jak zabita, ale krotko i nie dosypiam w dzien. Czuje teraz dopiero, ze BIG DAY moze byc blisko. Mam przynajmniej energie, zeby urodzic

Milego dnia

hey,
noc jakos tako przespana, to goraco normalnie daje czadu. Czuje sie jakbym wogole z Rzymu nie wyjechala. prysznic za prysznicem troche pomaga.

"Alien pod skórą daje czad"
corin dobre. :-D witam

konwalianka jak sie nie myle to ten lek na kolki nazywa sie sab simplex. caluski dla Tymusia

danuska, orchidea, corin kochane ja gonie wszystkich z myciem rak. czasami nadslu***je czy myja rece po zalatwieniu sprawy w wc.

pozdrawiam wszystkie lipcoweczki.

reklama
dzien dobry wszystkim mamusiom i dzieciaczkom

corin
a moze skórka z bobu ci siadła na zoładku i tak daje popalic
Konwalianka maluszek moze miec juz kolki , ja robiłam tak samo jak corin . a jeszcze czasem dawałam ciepłe okłady na brzuszek nie gorace zeby nie poparzyc tylko ciepłe

Silwia , kociatka , orchidea , balkan ,i reszte mamusiek witam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry