Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Dziób ja mam do szpitala około 50 km jak nie więcej więc też drogi się boję ale damy radę!! w samochodzie raczej nie urodzimy!! ja to ciągle chodzę i patrzę co jeszcze mam spakować oprócz kosmetyków które wrzucę w ostatniej chwili. Masakra to jest i ciągłe pytania ludzi "kiedy rodzisz", "Ty jeszcze w ciąży" - przecież chyba widać, że jestem jeszcze w ciąży i nie urodziłam!! albo "współczuje Ci porodu bo to ból" - bardzo pocieszające... Ale ja wiem, że wszystkie damy radę!!!!!!!!!!
Sestina, balkan no tak się zdenerwowałam na niego, że masakra!!!! i jeszcze najlepsze jest to, że to ON się na mnie obraził!!!!!!! powiedziałam mu żeby czasem nie ważył się narzekać, że go ząb boli bo jeszcze ode mnie dostanie!! zamiast teraz zrobić porządek z tym zębem to on czeka - nie wiem na co!! a jak zacznę rodzić to on z bolącą szczęką i może nawet do tego czasu spuchniętą pojedzie i będzie przy porodzie i a później malutką się będzie zajmował??!! ale przyjemność!! to mi odpowiedział, że on nie jest naszykowany na dentystę!! no zabić to mało!!!!!
Sestina, balkan no tak się zdenerwowałam na niego, że masakra!!!! i jeszcze najlepsze jest to, że to ON się na mnie obraził!!!!!!! powiedziałam mu żeby czasem nie ważył się narzekać, że go ząb boli bo jeszcze ode mnie dostanie!! zamiast teraz zrobić porządek z tym zębem to on czeka - nie wiem na co!! a jak zacznę rodzić to on z bolącą szczęką i może nawet do tego czasu spuchniętą pojedzie i będzie przy porodzie i a później malutką się będzie zajmował??!! ale przyjemność!! to mi odpowiedział, że on nie jest naszykowany na dentystę!! no zabić to mało!!!!!
wszystko przez to ze w nocy mialam pierwsza akcje, zaczelo sie po 22 a skonczylo po 2, mialam skurcze ale nie one byly najgorsze tylko cholerny bol plecow i krocza, wydawalo mi sie ze ktos rozciaga mi biodra, juz myslalam ze sie zaczyna a tu guzik, dzis nic juz nie czuje. Jeszcze sie wkurzylam bo moj mnie pocieszal ze minie, jak ja tego niecierpie, pozeniej gral na komorce myslalam ze z nerwow rozwale mu o sciane. Cale szczescie ze nie rodzimy razem bo za takie pocieszanie chyba bym mu cos zrobila

. balkan odparaliżowanie mam tylko na paluchy żeby móc neta przegladać 
cale 20 min. Maz sie uparl zeby z nim pogadac i wydzwanial jak opetany...
oczywiście podjadałam wszystko co się da matkooo ile ja teraz jem