reklama

Lipiec 2011

reklama
Mam problem :) w lodówce od kilku dni stoi red bull i za każdym razem jak otworze lodówkę to ta mała puszeczka mnie woła. Tylko nie wiem czy mi można... Czy nas nie pogodni do szpitala.. Co myślicie?:-D

Dziób dziób ja bym sobie darowała ta chemię
psotka no to ładnie bez daty:-D
Jak patrze jak dziewczyny jedna za druga rodzą albo przynajmniej coś się u nich dzieje albo mają termin cc to sobie mysle, ze chyba zostanę tu w końcu sama:szok::-D

Dziób, ja też bym nie piła;)

Wisieńko, no widzisz, jak bez sensu mi się śni, bez daty no cholera jasna! ;) Nie martw się, ja zostanę tutaj z Tobą, u mnie się NIC, ZUPEŁNIE NIC nie dzieje, także, będę Ci towarzyszyć:)

hej

Nil - serdeczne gratulacje!

Melduje sie po wizycie - Corin, doktorek uratowany od gumek, balonow i innych srodkow opresji:-D Wiec tak: szyjki brak (o czym wiemy), zaczela sie rozwierac; lozysko dojrzale, istotnie zmniejszona ilosc wod plodowych. "Ciaza w pelni dojrzala do porodu" strwierdzil doktorek. KTG ok (serduszko pieknie bije), ale skurcze nie wyszly, wiec pewnie nie dzisiaj ani jutro - ale moze w weekend? Jest swiatelko w tunelu w kazdym razie :)

Pippi, dzieki - poprawiam wczorajsze statystyki: 13 sztuk, 7 chlopcow, 6 dziewczynek, 4 sn i 9 cc

Reszte musze doczytac, dopiero wrocilam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry