reklama

Lipiec 2011

reklama
A ja zamiast drzemki zrobiłam sobie kluseczki z jagodami :) ale się objadłam - od razu mi lepiej :P Szkrabowi też chyba smakowało bo ładnie mi teraz brzuszkiem rusza :)
Idę jeszcze poprasować trochę bo odkładam od poniedziałku :/ Jak ja tego nie lubię!

Wisienka też mam stopy jak bułeczki...dziwne że się nie przysysam nimi do podłogi:szok:
Łapki też mi popuchły że ciężko je w pięść zgiąć.
Ja jestem pełna podziwu dla Was. Te upały co miałyście i wytrzymałeyście u mnie dopiero 2 dzień jest 26 st i mi już to przeszkadza. Mimo że wiaterek ciągle towarzyszy słońcu.

Wisienka, z dzidka mowisz? Hahaha, moj ma utrudnione zadanie bo mamy drewniane zaluzje tylko hahahahaha (orchi, sorki :-D)

Jutro ma ponoc strasznie lac.

Dodi byla dzis rano, odmeldowala sie :-)

Wisienko, jak leze to jest super. Cala opuchlizna mi zeszla elegancko, ale wystarczy ze sie przesmrodze troche po domu to zaraz mi nogi puchna.

Ostatnia edycja:
Corin hahaha spoko nie piłam teraz :-D:-D :-D z drewnianymi to miałby mega problem hahaha niech między szceliny wsadzi i pociera hahahah
wisieńka odpoczywaj kochana :*:*:*:* i uważaj na siebie !!

Marzenko, mysle ze bardziej niz bieganie po schodach, poskutkowaloby pykniecie i obetarcie szanownego w firanke, hahahaha sperma + mega nerw zrobilyby swoje na 100% :-D hahaha, sorki ale dopadla mne jakas glupawa ;-)

COrin :-D mowisz ze dobry krochmal na firany nie jest zly ? :-D :-D :-D to moze mojego zaprzege do tej czynnosci, bo cos zaslonki zbyt luzne mamy :-D albo sam na to wpadnie jak bedzie mial post poporodowy :-D

dziewczynki dawac mi tu deszczu troche, dobry deszczyk na ochlode!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry