reklama

Lipiec 2011

Dzień dobry :)
Czy też macie dziś takiego lenia?? :P Ja idę zaraz się zdrzemnąć. Od rana pochłaniam czereśnie na zmianę z Dumlami :]

kociatka i Foczusia - powodzenia na wizytach!
Corin - co tak marudzisz? ;) co jest nie tak w 22 lipca? Ja mam termin na 23 :) Też mi się teraz zgaga nasiliła i to w nocy!!! Spać nie mogę bo ciągle mi podchodzi :/ I mleko już nie pomaga :( Chyba muszę się zaopatrzyć w jakiś lek..
NiL - gratuluję obrony!! :)
Pippi- dobre wieści po wizycie :) może trochę poprzytulaj się z mężem żeby się przyspieszyło ;)
em_ka - moja koleżanka miała cc i mąż był przy niej, tylko taki parawanik był postawiony żeby nie podglądać. To było w normalnym państwowym szpitalu.

A mi w tym roku stuknęła trzydziestka :)

reklama
dobra przekonalyscie mnie! od teraz przestaje panikowac! jak sie nie ulozy do tego 11 lipca to dopiero wam tu zaczne wypisywac swoje zale i rozpacze :-D teraz wystaje jedynie czekac na laske dzieciecia!!

Corin nie ma co sie pieklic :-) tyle przetrwalas to i wytrzymasz te 22 dni ktore zostaly, ja osobiscie gdyby mi teraz wyznaczyli juz cesarke zamienilabym to na miesiac czekania na porod naturalny z reka na sercu.

Ostatnia edycja:
Emka, nie ma roznicy czy pierwsze dziecko, trzecie czy piate.
Ja sebka zobaczylam i dostalam dopiero po 12 godzinach, maz nie byl przy cc, jedynie co to mogl byc ze mna godzine na sali pooperacyjnej. Potem tez go nie wpuscili. Slonce, czekasz na malenstwo 9 miesiecy, to tych 5 godzin to juz tylko moment ;-) ja cie swietnie rozumie ze chcialabys ja miec od razu i tulic i karmic i cieszyc sie nia i oby sie odwrocila i obys mogla tak miec zaraz po sn. Ale jak bedziesz miala cc sama sie przekonasz jak jest lepiej ;)

psotka na gzika ja się pisze, przez pewnien okres ciązy jadłam na okrągło a Paweł przyrządzał. Jesli chodzi o fryzurę to powiem ci nie ruszałam nic ale makijaż to mam przez te przebawriwnia cały czas prawie. Także moze i na porodówcee będe miec. A kiedyż mam ten poród zaplanowany
NIL Gratulacje
Orchi teraz już czuję się lepiej ale rano to była masakra
A u nas zapowiedzieli się goście bo Paweł ma te imieniny. Myslałam, ze da się jakoś uniknąc tego... Cóz zrobiłam sałatkę z wędzonym kurczakiem, dam jakieś wędliny, sery i warzywa młode z dipem ziołowym plus przegryzki i wiecej nic nie robię. Nie mam siły. Jeszcze mrożę własnie śmietanę i maliny to wrzucę do malaksera i zrobię sorbet i tyle:-)

kobitki co tu zrobic zeby rozwarcie postepowalo??macie jakies pomysly?? chce namowic mojego na male conieco ale niestety dran nie chce hehe

Neta mi zjadło :-D cholery jakie no :-D
wisieńka no to dobrze,że lepiej już i oby nie powróciło nic aż do porodu :*:*:* i życzenia dla mężusia Twojego ;) sto lat :-D
emcia kurka wodna Nicolette obróci się i juz :-D powiadam Ci ja ,że ją tam wezmę w obroty przez telepatię :-D
malami dumle pyszności :-D kurde jeśc mogę teraz na okrągło :szok::-D
ania masz naprawdę jeszcze czasu do porodu troszkę i nie rozumiem czemu aż tak chcesz przyspieszać widocznie Igorek nie jest gotowy jeszcze ;) a nie ma co kombinować lepiej jak zdrowe się urodzi
sestinka taa ale uczucie błogości też niezłe jak dają pełną narkozę co nie :-D ?? Moment i spanko :-D

Orchi mnie zastanawia jak mozna miec takie skurcze ktore wychodza na ktg ja nic ich nie czuje a rozwarcie male:/ najbardziej chodzi mi o gina bo coraz blizej do jego urlopu:/

reklama
Poczytaj jak konwalianka opisue ,że te co miała skurcze w domu i w ogóle kryły się przy tych prawdziwych porodowych ;-) może coś w tym jest,że to nie te a na ktg wychodzą wysoko ;) a co tam gin połozna ważna :-D On Ci przeć ne będzie kazał tylko Ona i to od niej w 99% zależy jak to będzie przebiegało no z Twoją współpracą ma się rozumieć :tak::-D więc spoko dasz radę i bez lekarza ;-)
My tzn ja i Corin zobacz w którym tc jesteśmy i też już mamy rozwarcie na opuszek :tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry