orchidea_
Dzidziulek kochany <3
Corin spoko słonko
balkan ma rację usiądź i zapisz co jeszcze
;-) cały czas pada u mnie
od pół godzinki jakiejś
danusia no fajnie ja też mam takie wakacje w tym roku zamiast nad morze jadę na porodówkę w lipcu hahhaha ale patrz jakie plusy tego ... SKARBY największe na świecie będziemy miały wszystkie lepsze to niż nawet Ibiza

balkan ja nie wiem czy bym sięgała,bo ja nie mam prawka więc od początku ciąży wszystko na piechotkę załatwiam
jakoś taka jestem strachliwa żeby zrobić ale przy dziecku to obowiązek kurde prawo jazdy 
Dobra czas na odpoczynek mały i leżakowanie
do później kobitki kochane :*:*:*
;-) cały czas pada u mnie
od pół godzinki jakiejśdanusia no fajnie ja też mam takie wakacje w tym roku zamiast nad morze jadę na porodówkę w lipcu hahhaha ale patrz jakie plusy tego ... SKARBY największe na świecie będziemy miały wszystkie lepsze to niż nawet Ibiza

balkan ja nie wiem czy bym sięgała,bo ja nie mam prawka więc od początku ciąży wszystko na piechotkę załatwiam
jakoś taka jestem strachliwa żeby zrobić ale przy dziecku to obowiązek kurde prawo jazdy 
Dobra czas na odpoczynek mały i leżakowanie
do później kobitki kochane :*:*:*
Ostatnia edycja:
No i w d... ją mam. Jak ją dusi niech se chleba weźmie
Powiedziala ze poszla do siebie bo nie umiała oddychać tak ja makaron dusił. ( a żeby nie bylo - nie jest uczulona na zaden z tych skladnikow bo już to u nas jadła) I lezy ten jej talerz niedojedzony na stole bo krolewna nawet po sobie go dziś nie sprzatnela. A ja ścierając po obiedzie ze stołu starłam pod talerzem i talerz zostawiłam dokładnie w tym samym miejscu w którym go zostawila.