• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

Corin spoko słonko ;) balkan ma rację usiądź i zapisz co jeszcze :tak:;-) cały czas pada u mnie :tak: od pół godzinki jakiejś
danusia no fajnie ja też mam takie wakacje w tym roku zamiast nad morze jadę na porodówkę w lipcu hahhaha ale patrz jakie plusy tego ... SKARBY największe na świecie będziemy miały wszystkie lepsze to niż nawet Ibiza :-D:-D
balkan ja nie wiem czy bym sięgała,bo ja nie mam prawka więc od początku ciąży wszystko na piechotkę załatwiam :-D jakoś taka jestem strachliwa żeby zrobić ale przy dziecku to obowiązek kurde prawo jazdy :eek:
Dobra czas na odpoczynek mały i leżakowanie :-D do później kobitki kochane :*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
Nie no, lezenie niewykonalne, jeszcze mi tesciowa cisnienie dzwigla. Siedzi na rogowce od 7 ani sniadania nie zrobila ani obiadu. Nie miałam dzis czasu kuchcic wiec zrobilam makaron swiderki z sosem napoli z knorra i serem zoltym potartym. Obiad w 10 minut gotowy. Zaden rarytas, ale brzuchy pelne.

Królewna usiadła do stolu i dziubie i widzę ze jej nie smakuje, ale w nosie to mam. Dzieci zjadly, ja zjadłam ona dziubie. W końcu wstała, zostawiła talerz na stole i zniknęła w swoim pokoju na dobrych 15 minut. Jak wróciła spytalam bezczelnie czy jej odgrzać, stwierdziła że nie, bo ją ten makaron dusi :szok: No i w d... ją mam. Jak ją dusi niech se chleba weźmie :wściekła/y: Powiedziala ze poszla do siebie bo nie umiała oddychać tak ja makaron dusił. ( a żeby nie bylo - nie jest uczulona na zaden z tych skladnikow bo już to u nas jadła) I lezy ten jej talerz niedojedzony na stole bo krolewna nawet po sobie go dziś nie sprzatnela. A ja ścierając po obiedzie ze stołu starłam pod talerzem i talerz zostawiłam dokładnie w tym samym miejscu w którym go zostawila.
No wiecie co...

Mogę być wredną synową, naprawde mogę i w nosie mam ze jest sfiksowana.

Witajcie dziewczyny!

Byłam na KTG, później wizyta u gina i on do mnie "no niestety nie jest to komfortowe KTG" no to mi nogi podcięło!! pytam dlaczego? powiedział żebym się na razie nie martwiła, chodzi o to, że tych wzniesień w biciu serduszka malutkiej powinno być więcej ale że bije w normie bo nie waha się między 120 a 160. Skurczy żadnych, ani jednego. Powiedział, że mam powtórzyć KTG we wtorek i jeśli będzie takie samo albo gorsze to skierowanie na oddział i wywołujemy poród czyli w przyszłym tyg Milenka najprawdopodobniej będzie z nami. Z jednej strony się cieszę bo będzie pod opieką ale z drugiej straszliwie się martwię żeby wszystko było dobrze!!!!!!!!!!!! jak na złość mój gin na urlopie i zastępywał go inny ale tez bardzo fajny. Ja już nie wiem co mam myśleć, ciągle coś wychodzi!!

Orchidea, prawo jazdy na prawde sie przydaje... ja mam A i B.... :)

Corin, a ja jestem wredota, nie tylko do teściowej, pamiętaj, że jakbyś jej nie wzięła do domu, to mieszkała by sama i sama dookoła siebie by musiała się krzątać.... talerz pewnie i tak w końcu sprzątniesz.... a jak ona zgładnieje to na pewno znajdzie drogę do lodówki.....

Patrycja, mi położna mówiła, że jak nie ma takich skoków, tylko tętno jest w miarę miarowe, to znaczy, ze dziecko się do wyjścia szykuje..... więc to chyba nic złego.... :)

Ostatnia edycja:
patrycja może być jeszcze jedna przyczyna braku "wzniesień" na ktg - może mała spała... ja przy pierwszym ktg miałam podobnie, położna, która tam siedziała, powiedziała, że mała śpi i żebym ją delikatnie obudziła, bo nie będzie ktg miarodajne... więc trochę poruszałam brzuchem, obudziła się, poruszała i wykres był już ok :-) zapytaj o to gina

balkan mi gin powiedział, że mam wysoko brzuch, skurczy brak i że boi się, że mogłabym nawet przenosić... ale nie wiadomo. Mój gin na urlopie ale będę do niego próbowała dzwonić kiedy wraca i w ogóle.

Pippi ona spała na początku, przyszła położna i właśnie zaczęła mi ruszać brzuchem, ja się zaczęłam kręcić to później ruszała się jak szalona i mimo to jest coś nie tak:-(

Sestina no to nie wiem już teraz, położna mi powiedziała żebym się powierciła by mała zaczęła się ruszać żeby zapis był lepszy. Już teraz nic nie wiem - mam totalny mętlik w głowie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry