Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
orchi co do sexu po czopie to są rózne opinie, mi gin nie zabroniła ale mam go jeszcze kawałek kociatka święte słowa. Ja wypiłam dziś już dwie herbatki z liści malin, niech szykują szyjkę.A moze raczej szujkę, bezczelną szujkę. Robiła zamieszanie a teraz w krzakach siedzi
kociatka swiete słowa, bo jak sie rusza to powinno od poczatku do konca a nie takie "sranie w banie" za przeproszeniem - dzieciaczki dawkuja nam emocje, no!! mailuj kochana nie smutaj, obys jutro wstala z lepszym humorkiem :* jak lezalam w szpitalu teraz to rodziła jedna dziewczyna syneczka, który ulozony byl posladkowo, urodziła bez problemu a i dzidź zdrowiutki
kociatka ok niech bedzie per Pani
A mnie znowu przepowiadacze męczą... Pewnie, pewnie noc się zbliża. Tak mi napinają brzuchol, ze aż mnie mdlić zaczeło jak uciska żołądek Maqnio myslisz, ze moze jeszcze bardziej
Hej Kochane!
Ja na chwilkę, bo nie wiem na ile znów mi synek pozwoli Maqnio kochana, mogłabyś umieścić zdjęcie Stasia, które Ci wysłałam? Bo ja jakoś niekumata jestem i nie mam czasu teraz;-) A jak u Ciebie? Rusza się coś?
Staś nadal pod lampami i to niestety dużo mocniejszymi. Poci się pod nimi okrutnie i duszno mu tam. Udało mi się rozkręcić laktację! Nie miałam mleka przez to zabranie mi małego w pierwszej dobie pod lampy. Walczyłam i udało się:-)
Czytam, że Zuzu walczy. Trzymam kciuki!
Która teraz w kolejce?;-) Trochę się wcisnęłam po znajomości:-)