reklama

Lipiec 2011

reklama
orchi co do sexu po czopie to są rózne opinie, mi gin nie zabroniła ale mam go jeszcze kawałek:tak:
kociatka święte słowa. Ja wypiłam dziś już dwie herbatki z liści malin, niech szykują szyjkę.A moze raczej szujkę, bezczelną szujkę. Robiła zamieszanie a teraz w krzakach siedzi

kociatka swiete słowa, bo jak sie rusza to powinno od poczatku do konca a nie takie "sranie w banie" za przeproszeniem - dzieciaczki dawkuja nam emocje, no!!
mailuj kochana nie smutaj, obys jutro wstala z lepszym humorkiem :* jak lezalam w szpitalu teraz to rodziła jedna dziewczyna syneczka, który ulozony byl posladkowo, urodziła bez problemu a i dzidź zdrowiutki:)

kociatka ok niech bedzie per Pani
A mnie znowu przepowiadacze męczą... Pewnie, pewnie noc się zbliża. Tak mi napinają brzuchol, ze aż mnie mdlić zaczeło jak uciska żołądek:confused2:
Maqnio myslisz, ze moze jeszcze bardziej:szok:

Hej Kochane!
Ja na chwilkę, bo nie wiem na ile znów mi synek pozwoli:)
Maqnio kochana, mogłabyś umieścić zdjęcie Stasia, które Ci wysłałam? Bo ja jakoś niekumata jestem i nie mam czasu teraz;-) A jak u Ciebie? Rusza się coś?
Staś nadal pod lampami i to niestety dużo mocniejszymi. Poci się pod nimi okrutnie i duszno mu tam. Udało mi się rozkręcić laktację! Nie miałam mleka przez to zabranie mi małego w pierwszej dobie pod lampy. Walczyłam i udało się:-)
Czytam, że Zuzu walczy. Trzymam kciuki!
Która teraz w kolejce?;-) Trochę się wcisnęłam po znajomości:-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry