reklama

Lipiec 2011

reklama
magia foto juz na watku!!! i sms'ka ci napisalam :)
wisienka nie no mam nadzieje, ze juz bardziej nas nie zaskoczy, chociaz juz chyba nic nie zdziwi, nawet 2 tygodnie przeterminowania tfu tfu tfu....
kociatka hehe racja, w takim razie niech zostanie pani szujka i bestia:)

Dzięki Kochane:-)
Jestem w nim po uszy zakochana, tak jak w Łukaszku. Zresztą są jak dwie krople wody:-) No i już tak się ślicznie uśmiecha, rozgląda. Przytulasek z niego:-)
Maqnio Dzięki! Ależ Ty jesteś szybka:-) No więc jak z tą Rózinką? Pokaż jej fotkę Stasia to może zdecyduje się wyjść:tak:

magia fryzurka wymiata i do tego ten blond...:-D:-D super jest maluch
a ty się nie ociągaj, tylko nam pisz historię z porodówki:rofl2: a tak poważnie to oczywiście jeśli będziesz miała czas i ochotę...

psota a widzisz to już masz winowajcę dzisiejszego samopoczucia - a raczej już nie masz;-) może to znak, że teraz czas na te co mają 2 cm szyjki, czyli na mnie też? oby coś się zadziało i u mnie, tylko w niedzielę najlepiej bo na sobotę mam jescze plany poszaleć;-)

mailuj ty to jesteś odważna, ale pewnie, jak wszystko dobrze, to czemu nie próbować? tak jak piszesz z CC zdążą, jak się nie uda, poza tym czasem dzieci się odwracają właśnie podczas porodu, może to bedzie też twój przypadek?

Ostatnia edycja:
pippi No, jak będę miała chwilę to napiszę:-) A Ty jak tam, nie wybierasz się na porodówkę? Mam jednak nadzieję, że się miniemy i nie będziemy razem w szpitalu, bo ja już tu wariuję. Chce mi się do domu i chłopaków.

magia no własnie sie nad tym głeboko zastanawiam, tylko boje sie ze jak go zobaczy to nie zdaze na porodówke dojechac:):-) a nic tam..najwyzej w domu rodzić bedę:-)
pippi ja tez sobie tak plan obmyslam, ze w piatek to lepiej niech sie nie rodzi, bo "w piatki złe początki", a w niedziele ponoc małe leniuszki sie rodza, takze albo sobota albo nastepny tydzien:)

Ostatnia edycja:
reklama
no właśnie coś nie bardzo... byłam w środę na ktg i skurczy brak, tętno ładne, zapis prawidłowy więc mnie chcą zobaczyć dopiero 8, czyli 3 dni po terminie.
potem byłam też na wizycie u mojej gin i stwierdziła że szyjka ma 2 cm i zamknięta :eek: więc chyba na razie mała się nigdzie nie wybiera i rzeczywiście raczej się nie zobaczymy, szybciej w domku będziesz na pewno :-) a kiedy cię wypisują?

maqnio he he mamy to samo, ja jeszcze słyszałam, że od poniedziałku się nie zaczyna... a leniuszek może być:-D to ja sobie życzę niedzielę albo wtorek

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry