reklama

Lipiec 2011

reklama
Hello.. melduję się po raz kolejny..
Byliśmy na długim spacerku.. a objawów nadal brak..

U mnie czopa ani widu.... i tak jak niektóre z was mówią, normalnie posucha jak na pustyni heh

maqnio.. kurcze to tylko sobota dobra na rodzenie?? och, ja nie chcę byc przeterminowana. :wściekła/y: może poprostu moja córcia chce być punktualna i w terminie sie urodzi hehe, na to liczę:) Różyczka na pewno tez tak myśli:):)

Corin, mnie też nic nie leci w ogóle... tylko jak nacisnę, to taka malusia kropelka najwyżej...
A cycki nawet mi nie urosły...nie wiem kiedy zamierzają się wypełnić..

A maluszki przecudowne!!

Ostatnia edycja:
Ciesze sie ze u Mimi wszystko dobrze i maly juz na swiecie. Gratuluje!

Corin u mnie najpierw lecialo tylko przezroczyste a potem najpierw troszke zoltego a potem przezroczyste, takze to normalne raczej:)

hej laseczki witam sie porannie ja juz wyszykowana bedziemy jechac na ktg zobaczymy co wykarze...w razie czego torba naszykowana... cala noc brzuch jak skala:/ zobaczymy co gin powie...

Zycze milego dnia wszystkim dwupaczkowm i mamusiom rozpakowanym :)

Witam z rana..
Jade i ja do położnej. Ale to raczej rutynowa wizyta nie dowiem się ani nic na temat rozwarcia czy skurczach. Jade się zwarzyc sprawdzić glukoze, proteiny oraz ciśnienie;/ Jade uzupełnić statystyki. Miłego dzionka.

Witam i ja- jak na mnie to całkiem przyzwoita pora ( moze dlatego, że małzonek wstawał dzis pozniej to i mi się lepiej spało- pomijając upierdliwe muszysko bzyczące nad ranem nad uchem wrrr)
Alexandraa dzięki za wieści od Mimi - fajnie, że już jej w naszym imieniu odpisałas;)
Ciekawe co przyniesie dzień....wczoraj wieczorem troszkę widzę poszalały brzuszki i doopki;) - może dziś się coś wykluje;)
psota Ty siedź grzecznie i czekaj do 6:) oby z rana hormonki o mdłościach Ci nie przypominały - mnie hormonki odbijały wczoraj równo ale tak nastrojowo bardziej- powarczałam na męża- ale dzielnie znosi hehe
dziś zostaję na część wieczoru ( mam nadzieję ze nie nocy) sama- maż i szwagier maja firmowa imprezę grillowo-integracyjną jakies 50 km od nas. Na szczęście jadą pryw. transportem wiec nie będą musieli czekac na nocny autokar, który ma byc dopiero o 2 podstawiony. Ma przyzwolenie na jedno piffko;)

ależ tu spokój- kurczę naprawdę się dziś coś wykluje! ja Wam to mówię:) i to nie jedno hahah

Ostatnia edycja:
reklama
dzieńdoberek:-)

jeszcze dziewiątej nie ma a ja już na nogach:szok: to musi być jakiś objaw:-D
widzę, że mimi już rozpakowana, super... liczba cc jest zadziwiająca, no a my co się szykują na SN coś się ociągamy... poprawiać statystyki!

w wawie szaro buro i ponuro:-(

basialek to tak jak u mnie, a w którym jesteś tyg? bo nie masz suwaczka...

psotka jak twój czopek;-)?
anula, dziób dobrych wieści na wizytach! ja już wizyt mieć nie będę, tylko czekać:happy2:

hej mailuj, sestina i kogo tam jeszcze nie widzę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry