reklama

Lipiec 2011

Witam ponownie moje dziecko igra sobie ze mna ... dzis skurcze slabe do 40 i powrot do domu juz mi nie zalezy bede czekac az samo sie zacznie i juz nie zalezy mi na tym szpitalu jak mojego gina nie bedzie moge rodzic gdzie popadnie:/ w nosie to mam... nawet olejek nie pomogl:/
mam lekkiego dola bo myslalam ze chociaz skurcze sie utrzymaja i zacznie sie cos dziac a tu lipa no coz...

&&&&&& za wszystkie wizytujace:)

reklama
orchi no najlepszy pomysł bo co innego?:) do łózeczka a żal będzie;)
Corin zmarzną doopki to ubiorą się;) a że się rozpakują dziś mamcie- ja mam przeczucie;)

witajcie brzuszki..

super wieści o mimi.. to kto następny? w końcu mamy już lipiec i to b.ciekawa data :)
anula i na ciebie przyjdzie pora..troszkę wytrwaloscii

Ostatnia edycja:
sesti jestes wielka!!! tzn. tak w przenosni hihi, mam nadzieje ze Rózinka usłyszała Twoj komentarz i ruszy doopkę:-):-)i licze na Twoje przeczucie:), bo ja nie mam nadziei.
anulka do terminu masz jeszcze tydzien, a poza tym ja mam podobnie raz na ktg skurcze pod sto a innym razem ok 20, takze nie ma reguły:)
corin dzieciaczki pomysla, spokojnie :)
konwalianka na pewno bedzie dzis wyderka, bo ma cc, a kto jeszcze? hm..zobaczymy:) a jak Tymuś grzeczny?

Ostatnia edycja:
O której ma mieć wydrusia CC ?? bo to też już dziś kurdee :-D ale leci czas :-D
maqnio &&&&&&&&&&&&&& za szybkie rozkręcenie się porodu żebyś już to miała za sobą w tym tygodniu jeszcze :*:*:*:*

Anulka widocznie nie jest twój czas jeszcze, a raczej synka... choćbyś stanęła na głowie, siłą go nie wygonisz, trzeba się pogodzić, że to nie zależy od naszych chęci i czekać... i umilać sobie ten czas różnymi przyjemnościami - ja tak się staram :-)
sestina ha mam te same dylematy, no dobra urodze, ale co dalej???:baffled: mam z tym lekkiego stresa, że zostaniemy sami w domu z malutką i trzeba będzie sobie poradzić...
ciekawe czy zuzu już urodziła....

Wiecie co teraz jak włączam komp. rano patrzę 1sze co czy na BB jest kolejny szkrabuś :-D siedzę jak na szpilkach :-D Teraz patrzę na tel. czy psotka coś naskrobie czy zasnęła i nic się u niej nie dzieje :-D Tj niepojete,że tak mozna się "przyzwyczaić" do "Nowej Rodzinki z BB " :zawstydzona/y::-D

orchi dzieki kochana :* wydrusia jakos tak popołudniem, ona sama dokładnie nie wie, musi czekać, ale na pewno da znac juz po :)oj mozna sie przyzywczaic naprawde, ja nawet czasem w nocy jak wstaje to zerkam na tel. czy któras nie napisała ze dzidzia na swiecie:)
pippi a ja jakos tak nie mam stresu zeby zostac z malutka sama w domu, nie wiem moze to przejsciowy objaw mojej odwagi (zapewne:)), ale ja o tym marze, zeby byc tylko z nią...:-)a poza tym jestem ciekawa jaka ona bedzie? czy grzeczniutka, czy płaczliwa, ze bede błagac kogos o pomoc itp. eh...chcialabym już wiedzieć:)

Ostatnia edycja:
reklama
orchi prawda;)? ja mówie dziś do męża- leć już do tej pracy a ja smigam zobaczyc co u cioteczek z BB:)
pippi no dreszczyk przechodzi na sama mysl heh - my juz jakies czas temu wanienkę rozstawialismy na stojaku, wodę lalismy i temp, mierzylismy i patrzyłam jaka to gimnastyka będzie ( a przeciez bez małej test był hehe)
zuzu odezwij się:)
vero i aneta nadal tez cichutko.... tyle ze Vero dawała znac smsem ze oki u niej

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry