reklama

Lipiec 2011

sesti hehe.. wczoraj mój syn wisiał niemal 3h na cycu a w nocy mnie stresował bo nie chciał jeść..na sile mu wciskałam ot tak mu się zachciało.. no i serce mi się kraja jak się męczy gdy robi kupkę- takie mam teraz rozterki:)
musicie pilnie do mnie dołączyć :-)

reklama
Dzieki za slowa otuchy, dziewczyny. Pewnie niepotrzebnie panikuje... Ale taka juz nasza matczyna dola ;-) jak poslalam pierwszy raz dzieciaki do przedszkola to pol dnia przeplakalam :-/ a potem codziennie przez tydzien wychodzac z przedszkola i slyszac jak placza, plakalam tez.. Teraz tez jest ich pierwszy raz i tez przezywam...

Szkoda ze nie da sie jakos dogadac z naszymi brzuszkami. Chcialabym zeby Ewcia juz byla na zew. na przyjazd starszego rodzenstwa.

Konwalianka a czemu ma problem z kupkami?

konwalianka witaj:-) w końcu dołączymy, nie ma innej opcji;-)
a powiedz czy cały dzień i noc nosisz staniki do karmienia? bo ja mam nadzieję, że w nocy da się jakoś bez... no ale pewnie coś tam się sączy? czy nie?:eek:

Corin u mnie pogoda ładna. Bez upału ale krótkie portki i koszulka wystarczą. Także Sebek i Aga dadzą sobie radę ! Ja dziś znowu idę do USC, moja babcia ma 60 rocznicę ślubu:szok: i jakis jubileusz będzie :-)

Mnie położna namawiała do jak najczęstszego chodzenia bez stanika, szczególnie na początku by nic nie uciskać. I przypominała o kryzysach mlecznych - 3 tydzień, 6 tydzień, 3 miesiąc, 6 miesiąc. Wtedy dziecko zmienia zapotrzebowanie na mleko i trzeba przytrzymać do przy piersi by dał sygnal rozumowi aby produkował więcej i inne mleko :-)

Ostatnia edycja:
Corin proponuję spacer do mnie na pewno wtedy Cię złapie hihi :-D:zawstydzona/y:
maqnio hihi no mój wchodzi do domu z pracy i po jakimś czasie jego słowa" urodziła któraś" :-D:-D
konwalianka bo Tymuś wie gdzie dobre miejsce jest hahah uczy się od małego,że piersi są ok :-D:-D
mailuj :*:*:*:*:* daj nam troszkę pogody takiej chociaż bezdeszczowej :zawstydzona/y: i komunikat dla Krzysia " zrób jeszcze szybkiego fikołajka" :-D:-D i gratki dla babci jejjjj 60lat po ślubie ale liczba !!!

muszę emce napisac jak sie pojawi o fretkach- wczoraj program ogladałam ze przy małych dzieciach nie trzymać w domu- chyba jeszcze któras z dziewczyn ma w domu? ( własnie przeczytałam ze łacińska nazwa fretka to - mustela hahah)

reklama
sesti ja mam z vero dosc stały kontakt, poki co zyje w dwupaku tylko coraz jej trudniej z ta pileczka życ a poza tym generalnie nastrój ma dosc kiepski bidulka:)
konwalianka dołączymy, dołaczymy, daj nam jeszcze kilka dni:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry