reklama

Lipiec 2011

sestinka chyba wisieńka ma fretkę jeszcze :tak:
mailuj nooo widzisz,bo ja nienawidzę spać w staniku ale jak będzie leciało to może tetrówę sobie podkładać myslicie,że to dobry pomysł ???:nerd:

reklama
sesti cała nasza vero... :-)

kurcze tak patrze na ten moj suwaczek i jeszcze kilka tygodni temu zupełnie nie wierzylam, ze zobacze "40 tydzien" a jednak....wytrzymalysmy:-):-)

dobra ide zbierac te porzeczki..

Poprosilam wczoraj wychowawce zeby mi dal znac jak dojada. Wlasnie zadzwonil, pwiedzial ze juz sa po sniadaniu, pytal Age czy do mnie dzwonila a ona mu na to: " nie, a po co?" :-D chyba faktycznie powinnam wyluzowac :-)

Kur.... własnie mój zadzwownił :wściekła/y: szef mu nie da urlopu no oszalał chyba ten facet :wściekła/y::wściekła/y: dwa dni na urodzenie mu tylko ma dać :wściekła/y: kuźwa mać no weźmie w razie W "tacierzyński" i już mam nadzieję,że ten mu da urlop jaki cham no kurde :wściekła/y:

Sestinka, tak - mam zamiar sie zrobic na cud-wieloryba;-) Musze tylko kupic kiecke, bo do zadnej nie wchodze

Anula, u mnie tez skurcze nie wychodza... Ale przyjda dnia pewnego!

Wczoraj kupilam sexi cyckonosz do karmienia - nawet nie wiedzialam, ze takie sa :)

orchi a opiekę ? moj bierze opiekę 14 dni. a taciezynski to tylko tydzien w tym roku, szkoda bo w przyszłym miałby dwa. Pogadaj z ginekologiem czy wystawi mezowi opieke nad Tobą. Moja powiedziała ze nie ma problema.
kociatka prosimy o foty z wesela;)

Ostatnia edycja:
sestinka właśnie ja nie wiem jak to jest jak się pracuje u "prywaciarza" ale kodeks pracy jest jeden do cholery no ,co za pajac z tego szefa ale cały czas mówil,że da urlop kiedy tylko Tomek będzie chciał :baffled:

reklama
no właśnie nie wiem czemu 3h -pierwszy raz tak miał, mimo ze pani z poradni laktacyjnej mówiła ze dziecko powinno efektywnie ssac każda pierś po 20 min..

u mnie laktacja się uspokoiła i nawet piersi nie są duże, mam nawet wrażenie ze pokarmu mam jakby mniej..

w biustonoszu chodzę w dzień na noc wkładki przyklejam do góry piżamy, cieknie tylko nad ranem, wiec spoko

pierwszy raz zrobił twarda kupkę i się męczył, teraz się pręży i teraz muszę wyeliminować jedna z tych rzeczy: słaba pomidorowa, naleśnik, placek ziemniaczany..co obstawiacie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry