reklama

Lipiec 2011

reklama
kwoka no masz rację życie życiem ale coś się należy cholera no :wściekła/y:;-)
Corin sestinka no czwartek mam wizytę to pogadam z lekarzem ;) dzięki wielkie :*:*:*:*
Ja bym się bała placka jeść smażonego i pomidorówy ale wszystko przede mną więc się nie wypowiadam ;-)

hha musze spytac balkan co to za złodzieje na bielanach u niej grasują- własnie mowią na tvn 24 jak pijany facet ukradł rower i miał ciekawe nakrycie głowy przy tym hahah

Wczoraj zrobilismy ostatnie zakupy do szkoly dla sredniaka, dostalismy dluga liste, konkretne farby, pisaki itd Teraz trzeba to wszystko podpisac spakowac do tornistra i zamknac ten rozdzial do 20 sierpnia. A nie jeszcze trzeba zrobic Schultüte i pomyslec co w niej bedzie.Nie chce zostawiac tego na pozniej, bo jezeli przenosze to nie bedzie juz czasu, corke urodzilam po dwoch wywolaniach w odstepie tygodnia w 43 tyg, a podobno jak sie ma tendencje do przenoszenia...

pomidorowa była taka, raczej jak rosół, więc nie stawiałam na nią szczególnie..ale kto wie.. dostałam rozpiskę ze szpitala - jak zrobię skan, to wstawię na forum, tam jest, że nawet pomidory można, ale bez skórki i zaczynać od plasterka.. oczywiście ja póki co nie planuje się zajadać..

corin, naleśnik był z łyżeczką serka homogenizowanego
a placek ziemniaczany - no cóż, możliwe, że to to.. staraliśmy sie aby nie był za tłusty ale faktycznie może to smażenie zaszkodziło..

hej brzuchatki, powrocilam z pobierania probki na paciorkowce. Z gornej dziurki ok, ale z dolnej bylo dosc neiprzyjemne choc nie bolalo. brrr do tej pory mam to uczucie w ciele :-D

kurka wodna chcialam sie z wami podzielic wiadomoscia od Mimi a alexandra mnie wyprzedzila :-D fajnie ze jest juz po, ah...

Corin ja pamietam ze jak bylam na zielonej szkole to mialam moze 2 razy telefon od mamy i raz wyslala mi jakis list ktory w ogole nie doszedl (bo wsadzila jakies pieniadze :/ ) bylam zalamana tym listem ale nie narzekalam na brak telefonow, sama tez chyba raz dzwonilam z tego co pamietam. Nie przejmuj sie, na pewno sie swietnie bawia i jesli nie dzwonia nie znaczy to ze o Tobie zapomnieli tylko pochlania ich zupelnie cos innego, nie dziwota, dzieciaki rosna i musza sie wybawic. Zazdroszcze ze maja taka mozliwosc. Ja w calym swoim zyciu bylam tylko raz na obozie narciarkim na tydzien i to na prawde mama sie musiala niezle sprezyc zeby mi go zaplacic bo wiedziala jak bardzo chcialam jechac, wiec wiem jaka to frajda. Glowa do gory :-) czas szybko zleci i zobaczysz na nowo swoje dzieciaczki ;*

Ostatnia edycja:
kociatka oj są są taie sexy, nie mogą się doczekać zakupu, bo ja uwielbiam fajną bieliznę...:cool2: ale czekam aż zacznę karmić, żeby zobaczyć jaki będę miała rozmiar, bo na razie zwiększyły mi się tylko o 1 rozmiar, a przypuszczam, że urosną...
udanej zabawy i zadaj tam szyku:-)
kwoka to super, że u ciebie wszystko dobrze, to teraz już tylko czekać spokojnie pozostaje
konwalianka ja bym właśnie obstawiała pomidorową, też słyszałam, że pomidory mogą tak działać, nawet w zupie :-( pocieszyłaś mnie, że w nocy dajesz radę bez stanika, nie wyobrażam sobie spać "w". Właśnie obcisła koszulka i wkładki dobry pomysł. Orchi z tetrą sobie nie wyobrażam jakoś .... zawiązywać dookoła czy jak?:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry