reklama

Lipiec 2011

reklama
maqnio a co się stało że już chce jutro kończyć?
iwonuś aaa spryciaro od razu suwaczek zmieniłaś :-D no tak ja teoretycznie mam termin na jutro ale raczej nie zanosi się... w dodatku miałam owulację 4 dni później, więc sobie te 4 dni doliczam...

konwalianko no właśnie myślę że na takie szybkie wypady albo na mini zakupy będzie idealna:-) ja mam koleżankę chustomaniaczkę która już ponad rok nosi córkę i bardzo chwali że mała jest spokojna pogodna nie histeryzuje i w ogóle... ja raczej na takie długie spacery jestem sceptycznie nastawiona, bo to będzie lato=gorąco i dla mnie i dla malucha w chuście, ale na krótko albo po domu w sam raz
a kupiłaś już coś?

dzieki dziewczynki chyba spac nie bede:) mam tylko nadzieje, ze gin nie będzie sie namyslał przez nastepny tydzien, bo on tak lubi wszystko przeciagac, no ale nastawiam sie pozytywnie!

iwonus, super, ze wizyta udana i data cesarki wyznaczona!!
dodi czyli skurcze sa! oby cos sie rozkręciło!!
konwalianko, margeitka dzieciaczki boooskie ja tez sie zakochałam!!!!!!
sestinka mocno trzymamy &&&&&&&&&&
pipi bo to juz czas..nie dosc ze po terminie to jeszcze mamy wielowodzie.

witam wszystkie nierozpakowane i rozpakowane mamuski jesli siedza i maja czas na necie
ja korzystam z chwili spokoju vzekam na meza z kolacja, mała sie bawi, młody spi w łózeczku, potem bedzie kapiel i bedziemy sie przytulac przy cycu pewnie z godz
maqnio trzymam kciuki oby wszystko poszło po Twojej mysli

pipi bo to juz czas..nie dosc ze po terminie to jeszcze mamy wielowodzie.

tak pytam, bo u mnie w szpitalu polityka, że ciąża może trwać do 42 tyg i o ile nic się nie dzieje to nie wywołują... ale może faktycznie przez to wielowodzie chcą dmuchać na zimne

tak czy tak jutro już będziesz z Różyczką:-)
no to mamy jutro dwa pewniaki - ciebie i sestinkę, trzymam &&&&&& za was obie

pipi u nas w szpitalu tez spokojnie do 2 tygodni mozna przenosic, ale u nas ze wzgledu na to wielowodzie i gabaryty małej chca konczyc wczesniej:-) i mamy kochana jednego pewniaczka - -sestinke, bo ja to jutro na oddział a kiedy beda konczyc ciaze - sama jeszcze nie wiem, no ale grunt to pozytywne nastawienie:-)
gon1a boziu Twój berbec jutro bedzie miesięczniakiem:szok::-)jak ten czas leci!

reklama
Kasiulko no to w takim razie obie sciskamy nozki i czekamy na poniedzialek :-) zobaczysz ze zleci nawet sie nie obejrzymy :-)

Psocia oj... czekolada sie niestety nie podziele bo pochlonelam ja w calosci za jednym klapnieciem buzi :-D a wymazana buzie zostawilam dla D, co by sie chopina nie burzyl ze mu nawet kostki nie zostawilam :-D ahahha

Maqnio a nie mowilam, a nie mowilam ze Rozia wyjdzie wczesniej? :-D wiesz.. to jakim sposobem to juz decyzja lekarzy, ale tak jak powiedzialam tak bedzie :-D !! Trzymam kciukasy i wrecz nie moge sie doczekac zdjecia kwiatuszka :-)

Gon1u witaj, swietnie ze malutki taki spokojny i ze sobie radzicie :-)

ja zakochalam sie we wszystkich naszych lipcowych malenstwach, wszystkie sa jak ciasteczka , tylko je schrupac :-)

oj i sestinka sie na jutro wybiera zeby maluszka przeciagnac na druga strone, ale fajnie :-) kolejne dziecie lipcowe :-) za wszystkie oczywiscie trzymam &&&&&&&&& i nie puszczam!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry