reklama

Lipiec 2011

Iwonus na tym zdjeciu mialam moze z 5 miesiecy i mama powiedziala ze to przez cyca sie taka zrobilam pyza, bo na piersi bylam ok 1.5 , 2 lata, ale juz jak mialam roczek nie bylam taka pyzowata. ALe jak patrze na te zdjecia to przerazenie mnie bierze bo jeszcze nie widzialam tak grubego dziecka :-D :-D :-D a te spioszki jakie sexi wtedy byly, do wyboru do koloru :-D

a wiecie co mi anestezjolog powiedziala jak zapytalam czy musze wyciagac kolczyk z jezyka?
powiedziala ze wyciagnac musze, ale zebym sobie jakis drucik wlozyla jak sie boje ze mi zarosnie :-D
wiec moje pytanie brzmi: jaka jest roznica miedzy drucikiem a kolczykiem :-D? ahahhaha
no i powalila mnie na lopadki tym jak mi patrzyla do gardla z drugiej strony biurka siedzac tylkiem na krzesle :-D :-D

Ostatnia edycja:
reklama
witam kochane mamusie,
Ja po wizycie. Synus glowka w dol ale wysoko. Wazy 3200g. Rozwarcie na 0,5cm, kilka skurczybykow sie zapisalo,ale ja ich nie czulam w porownaniu z tym skurczem ktory mnie zlapal w sklepie. no i zadnego gada nie uchodowalam. kolejna wizyta za tydzien jak dotrwam.
mykam na kolacyjke, a potem was doczytam.
sciska mocno i caluje

emka co pokolenie to inna moda, co nie zmienia faktu, ze boska byłas.!
silvia super wiesci!!!

ja wlasnie wcinam hamburgera, arbuza i czeresnie i zapijam gazowanym - jak jakas dzikuska...od jutro post mam karmiących:)

em_ka moja siostrzenica też była taka pyzulka ale póżniej wyrosła :-) moja córcia też od cyca miała piękne pultoniki i fałdki, jak tylko poszła na nóżki od razu schudła :-) ...no a śpioszki wymiatają :-D ja też takie miałam ahaha :-D
maqnio masz racje najedz się na zapas kochana bo jutro Ci niedadzą :-D

Ostatnia edycja:
maqnio nie kus nie kus hamburgerem bo mojego wysle do McDonald's :-D ja jak zamawiam to miminim 3 :-D bo dwoma sobie tylko ochoty narobie :-D
Iwonus no ja mialam wozek po dwojce rodzenstwa to ciuszki pewnie tez :-D wiec niebieskie nie niebieskie wszystkie mielismy jednakowe :-D a wozek taki z weluru niebieskiego ktory skrzypial jak cholercia i mial zawieszenie na skorzanych paskach :-D

No ja miałam czerwony z takimi przechodzącymi dwoma białymi pasami był jakby skórzany na tych skrzypiących paskach... :-D tak się zastanawiałam jak mogłam spać w takim hałasie?? :-D ale kiedyś były czasy

Ostatnia edycja:
Witajcie mamusie:-):-):-)
maqnio super wieści. Prawdopodobnie jutro utulisz malutką.
Moje przeczucie mówiło mi że urodzę 4 lub 5 lipca ale jednak źle czułam:eek: jakoś wszystkie objawy znikneły bez śladu.
No to trzymamy kciuki za sestinę w sumie już można zacząć bo 8 rano to środek nocy:-D

reklama
anulka trzymam &&& aby się rozkręciło :tak::-)
Nil dla mnie 8 rano to też świt :-D (korzystam na maxa puki mogę)

maqnio narobiła mi ochoty na jedzonko wyskoczyła z hamburgerami to mnie naleciało na frytki :-) już mam 17+

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry