reklama

Lipiec 2011

Iwonus ja juz nawet na wage nie staje i caly czas mowie lekarzom ze waze 78 kg a tak na prawde przytylam na pewno :-D i waze ok 80 albo wiecej ahahhahaha az wstyd sie przyznac :-D (czyli ok +20 ) :-D

anulka poczekaj jeszcze chwile, jak bedziesz miala co 10 to sie zbieraj i to szybko

Ostatnia edycja:
reklama
iwonus a daj sobie luziku kochana, martwic sie będziemy pózniej, wcinaj jesli masz ochote, ja jestem pączek, ale co tam, potem bede z siebie wyciskac siódme poty:)
nil na pewno na dniach sie rozkreci, trzymam kciuki!!!
anulka &&&&&!
emka ja juz 85 kg,na plusie 13 kg ale co tam juz dzis wszystko mi jedno, najwyzej potem bede płakac z rozpaczy:-)a poza tym ty wysoka jestes wiec tak nie widac, a ja mam zaledwie 163 cm wiec juz jak orka wyglądam:)

Ostatnia edycja:
emka dokładnie, po co sie martwić na zapas:-)

dobra Brzuszki ide w kimke - o ile wogóle z tej ekscytacji usnę. Trzymajcie sie cieplutko, jeszcze raz dziekuję za wszystkie ciepłe słówka!! trzymajcie prosze za Nas kciuki!!! Buziamy!!!!!

Ostatnia edycja:
maqnio przez ciebie sobie obietnice skladam, kupienia w tym tyg kebaba w ciescie :-D a najbardziej lubie jak moj D jest najedzony i zostawia mi pol swojego, wtedy pochlaniam swojego i polowke od niego :-D :-D :-D

No ja też ginkowi ściemniłam i odjełam sobie 1 kg a co tam podałam 74 a miałam 75,3 :-D taka waga aż wstyt się przyznać... jak idę na spacer to czuję się jak słoniątko ledwo się turlam :-D
a z tym suwaczkiem to niezły pomysł em_ka :tak:

Maqnio, jak masz fajnie!!!! ja to chyba z tej "zazdrości" zacznę tez dziś rodzić....no może jutro hehe :-D

Byliśmy z małzem na spacerku trochę mnie rozchodzić... normalnie bez Michasi to takie nudy że szok...nie ma co robić.. nigdy jeszcze tak długo nigdzie nie była bez nas, jedynie jedna nocke u babci czasami... aż tak dziwnie, że nikt rano nie przylatuje nam do łożka...

reklama
marzenko no pewnie że tak, najwazniejsze że nasze bąbelki zdrowiutko rosną a my jakoś damy radę najwyżej lodóweczka i szafeczki na kłódeczkę i będzie OK :-D

dodiś a gdzie Ci córeczka wyjechała na wczasy???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry