reklama

Lipiec 2011

reklama
Cześć Marzenka! Cześć Dziewczyny!

jakie sliczne te Wasze dzieciaki - ja też już chcę! A tu jeszcze 2 dni.....

Trzymam dziś kciuki za Maqnio i Sestinkę!!!!!

Mi się śniło, że urodziłam bliżniaki - Szymona i Mateusza - nie wiem, skąd mi się ten Szymon wziął.... w każdym razie wielkie chłopaki byli.... :)

Psotka, a Ty sie Kochana, zgodnie z własnym snem szykuj na jutro.... :)

dziś musze swojego męża do jakiejś knajpy na obiad wyciągnąć.... zastanawiam się nad jakąś chińszczyzną może - mamy ostatnie 2 dni we dwoje..... właśnie wczoraj sobie uświadomiłam, że czwartkową noc casłan nasza trójka spędzi oddzielnie..... to takie dziwne uczucie....

Dzień dobry Słonka!

Kciukule za Maqnio i Sestinkę!

Marzenko, może i Twój sen jest proroczy;) Bo ja od 5:50 walczę z czopem wypływa w takiej ilości, że jestem w szoku i to ze świeżą krwią, całą noc bolał mnie brzuch, jakna okres, dzwoniłam do swojego lekarza, ale chyba ma obchód, bo nie odbiera, poczekam do 9:30 i zadzwonię jeszcze raz;)

Konwalianko, ja trzymam kciukasy za pierwszą wizytę Tymusia u pediatry:)

Balkan, myślisz, że te mój sen się spełni? ;) Wyciągaj męża raz dwa na cos pysznego:)

SMS od Sestinki z 6:30 na smsowym wątku:)

Dzieje sie dzieje, psotka to pewnie i tak na badaniu wyladujesz. Balkan ciesz sie swoboda poki mozesz, Marzenka standardowa wizyta na tym etapie ciazy i jest bardzo wazna, by nic nie przegapic. Konwalianka dla Ciebie teraz kazdy nowy dzien to nowe przezycia. Ide zobaczyc co sestinka skrobnela. Ja mam wizyte jutro, a dzis przychodzi polozna.

witam sie,
Marzenka kciuki za wizyte
Konwalianka wspolczuje nocki, ale pewnie zmeczenie mija w momencie spojrzenia na maluszka. powodzenia u pediatry.
Balkan witaj, dobry pomysl, nalezy wam sie takie wyjscie.
Psotka, moze u Ciebie juz cos sie rozkreca.
Maqnio, Sestina kciuki zacisniete
Kwoka witaj
Ktos wie co u Anuli, miala wczoraj skurcze ?

ide sprzatac mieszkanko. Milego dnia

reklama
Doberek lasencje i bąbelki :*:*:**:
maqnio &&&&&&&&&&& zaciskam i mam nadzieję,że dziś się dowiesz co i jak albo już ujrzysz Różyczkę :*:*:*
sis nooo to Dawiduś chyba szykuje się do nas :-D &&&&&&&&&& ;)
sestinka &&&&&&&&&&&&& w sumie jak o 8mej to już po może jesteś :-D:-D
balkan no ładnie jeszcze bliźniaki Ci w głowie :-D i to na dwa dni przed cc :-D
Buziam wszystkie mocnooo i ściskam nie za mocno
Aaaaaa zdjątka szkrabków przesłodkie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry