reklama

Lipiec 2011

hej hej

psotka no jak nic sobie wyśniłaś - jak masz świeżą krew to na pewno coś tam się dzieje już... wybierasz się do lekarza? podobno dzień przed porodem dzieci jakby "zastygają" i mało się ruszają

no sestina już pewnie rozpakowana....

ciekawe co u maqnio? i u Anulki?

marzenko &&& za wizytę

ech a u mnie cisza, malutka się rozpycha i to tyle z objawów ciążowo-porodowych:-D:baffled:

dla reszty mamuś na dobry dzień ;******

reklama
Pippi u mnie cisza też ale dziś już 3 razy w wc byłam leci dołem cholera jasna :wściekła/y::-D
No ciekawe jak sestinka się czuje ona miała chyba pełną narkozę więc pewnie teraz jak pijana jest :eek:

orchidea u ciebie cisza to dobrze, mała ma czas, spójrz na mój suwaczek:szok:

u mnie na + 11 kg, czyli nie tak strasznie biorąc pod uwagę ilości jakie pochłaniam w ostatnim miesiącu, a dzisiaj też będę miała dzień obżarstwa - wszystkie niewskazane na początku karmienia dania już czekają:-D a na obiad będzie hinduskie ostre żarcie:-D

Pippi nooo pewnie,że czas mam :-D wcale nie spieszno mi do porodu naraziemi tak dobrze jem co chce jeszcze i wielki plus tego mam hahaha
u mnie 7,5kg już więc jem ile się da hahahaha
Może po "ostrym jedzonku" maleństwo Twoje wyjdzie hihi &&&&&&&&&&&&&&

No cos ostatnimi dniami forum podupada :tak: mało coś dziewczyn zagląda :eek:
A pewnie wyrabiaj smaki nie ma jak to dobry guścik smaków maluszka :-D
Ok idę na miasto połazić póki nie pada zajrzę później jak coś będę o psoci wiedziała dam znać a może sama tutaj wejdzie i naskrobie cuś :-D
:*:*:*:*:*:**:

reklama
ja nie rodzem jeszcze :-D nawet glupi czop sie jeszcze trzyma wiec spoko foczki :-D i wlasnie sobie uswiadomilam ze moj termin sie zbliza wielkimi krokami a ja dalej nie wiem jaki moj los.. czy CC czy SN.. straszne to jest, zyc w takiej niezwiadomosci :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry