reklama

Lipiec 2011

reklama
emka bos Ty czarownica jest:-):-):-) i przepowiednie Twoje sie sprawdzaja!! jak ja zobaczyłam Twoje D. to od razu w glowie zaswiecila mi sie lampka, ze Nicoletka MUSI po prostu MUSI miec czarne, krecone wloski i pierwsze co masz zrobic po porodzie to wrzucic nam foto małej, bo ja juz tez czekam:*

hahahaha :-D maqnio :-D racja racja, dobrze ze go nie widzialas z wlosami bez zelu bo dopiero bys urodzila bez zadnych wspomagaczy :-D wlasnie tak obstawiamy, ze mala wyjdzie z czarnymi kreconymi wlosami, krecone moga byc ale nie takie siano jakie ma tatus bo zwariujemy :-D

emka to Ty zamiast inwestowac w pieluchy lepiej jakies dobre szczotki do włosków i kolorowe gumeczki kup, co by to słodkie afro od początku w ryzach trzymac:-)ja juz ja widze oczami wyobrazni i po prostu jestem zachwycona, taka mała pyza z lokami, no cudo normalnie!!!

maqnio ty mi o pyzie nie mow bo jak mi wyjdzie takie jak ja za mlodu to matko kochana :-D sie mi do gondoli po urodzeniu nie zmiesci :-D ahahaha
ty uwazaj jakie twoje ciasteczko z kremem bedzie mialo wloski :-D

o popatrz :-D mala em_ka :-D

ania jak masz skurcze co 30 min to po co do szpitala juz jechac, odesla cie z powrotem do domu. Poczekaj czy sie cos w ogole rozkreci, bo mozliwe tez jest ze ci ustana. Jak bedziesz miala co 15, 10 mozna sie zbierac bo bez sensu kursy w te i wefte

Załączniki

• mala emka.jpg
    mala emka.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 41
gon1a, my już po kąpieli po 40min. tuleniu się przy piersi..mały jednak lubi po kąpieli i w świeżego pampersa narobić, ale go nie budzę..zmieniam jak wstaje..a zrobi to napewno za jakieś 40min (jakoś tak ma, że po kąpieli je - śpi krótko, dobija się jedzeniem i śpi jak suseł)
po jakim czasie Maciusiowi odpadł pępek?

sesti - jutro już będziesz tulić maluszka, rewelacja!
maqnio, bardzo dobre myślenie :)

Ostatnia edycja:
reklama
em_ka JAK SLODKA PYZA!!!!!:-)ale byłas boskim pączkiem!!!! rewelacja!
anula ja mysle tak jak emka, dopiero jak beda mega bolsne, regularna co 5-10 min. i nie ustana, mysle ze dopiero wtedy do szpitala:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry